Трудно е да "извадиш от обувките" световна звезда като Риана, но едно малко момиче успя. Както самата певица написа - "едва не си изтървах телефона от изненада". Причината е снимка в Инстаграм, на която малката чаровница Ала шокира с приликата си с Риана.

View post on Instagram
 

"Това е мое умалено копие", не крие красавицата от Барбадос.

View post on Instagram
 


Знаменитости като Приянка Чопра и Миранда Кер са на същото мнение, а Тайра Бенкс, в ролята на орисница, предрича на госпожицата бъдеще на супермодел.

Снимката на Ала е публикувана в Инстаграм от собствената ѝ майка, която редовно промотира дъщеря си и има над 45 000 последователи в мрежата. Момичето рекламира детски дрехи и също има профил в Инстаграм с 13 000 последователи.

View post on Instagram
 

Явно напоследък Риана се радва на доста положителни емоции, защото най-накрая успя да пласира имението си в Лос Анджелис. Звездата е повече от доволна, че се е спазарила за сумата от 35 000 долара на месец, което си е добра сделка. Припомняме, че след като се премести да живее в Лондон заради бизнеса на модната си марка, тя се опита да продаде имота за 7, 5 млн. долара, но така и не се намери купувач.

А вие откривате ли прилика между Риана и малката Ала?