Годината вече започна, а с нея и първите звездни селфита след празничните вълнения. Една от любимките ни зарадва с красив кадър в Инстаграм. Става дума за прелестната Риана, която реши да започне годината „на чисто“ със селфи, на което е напълно естествена.

Певицата сподели снимка, на която се усмихва тайнствено, а единственият грим по лицето ѝ е гланц за устни. 31-годишната Рири изглежда щастлива и отпочинала, хванала небрежно косата си, която е сплетена на малки плитки. Само едно единствено несъвършенство има по красивия ѝ лик и то веднага бе отбелязано по закачлив начин от един от последователите ѝ.

View post on Instagram
 


„Нека да те отърва от тази пъпка“, гласи коментарът на почитателя. Рири от своя страна отговори по същия закачлив начин: „Остави я да хвърля блясъка си, моля“, пише тя.



В последно време певицата не е толкова активна в личния си профил, тъй като развива изключително успешно страницата на линията си за бельо и е ангажирана покрай нея. От началото на 2020 г. насам тя е публикувала единствено снимка, с която отбелязва ужасяващото събитие, което беляза цяла Австралия. Риана също така бе от звездите, които се включиха с щедри дарения за потушаване на пожарите и възстановяване на щетите.

Четете още: Ето това е да имаш жена-премиер! Във Финландия ще работят 4 дни по 6 часа