Автор
Woman.bg

Ричард Гиър разтапя от романтика 33 години по-младата си съпруга

Наскоро 68-годишният Ричард Гиър се ожени за любимата си Алехандра Силва, която с цели 33 години по-млада от него. По време на сватбеното тържество актьорът доказа любовта си към Алехандра, като изпълни испанска романтична песен специално за нея. Този жест бе изненада както за всички гости, така и за булката. Преди няколко дни тя сподели в интервю, че жестът е бил неочакван и я разплакал. Ето какво още коментира тя за сватбата:

„Церемонията беше много красива. Разменихме си клетвите и си сложихме пръстените, които бяха донесени от децата ни. Беше толкова емоционално. Признавам, плаках много, когато Ричард ме поздрави с песента. А когато ме видя в началото на сватбата, ми каза, че съм най-невероятната жена, която е виждал някога. Не можех да сваля усмивката от лицето си и просто му отговорих, че го обичам“.

Това е третата сватба за Ричард. Припомняме ви, че той се ожени първо за супермодела Синди Крауфорд през 1991 г., а през 2002 г. се врече във вечна вярност на модела Кери.

Настоящата любима на актьора признава, че в началото е била предубедена към Ричард, заради богатия му опит с жените и браковете:



„Връзките, започнали трудно винаги са много здрави, заради изпитанията през които минават. В началото аз имах съмнения по отношение на Ричард, докато той беше много по-сигурен в отношенията ни от мен. Не след дълго обаче и двамата разбрахме, че сме родени един за друг. Никога не сме насилвали развитието на връзката си, взехме решението да се оженим след 4-годишна връзка. Все още получавам пеперуди в стомаха, когато го видя“.

Още една любовна история, която доказва, че за любовта няма възраст и подходящо време. Само тя може да реши кога ще дойде.

Четете още: Шер:"Живейте, живейте! Старостта наближава."