Автор
Woman.bg

С какъв бански имате повече шансове да си хванете богат мъж

Много жени си мечтаят да живеят безгрижно и богато. И ако някои работят упорито за това, други предпочитат да поемат към целта по един не по-малко труден път – да си хванат богат мъж. А това не е толкова лесно – трябва да можеш не само да го заинтригуваш, но и да поддържаш искрата разпалената.

По тези въпроси е най-добре да се поучим от опита на жените, които вече са постигнали успех. Анна Бей е една от тях. Родена в много скромно семейство, тя е успяла да стане част от света на богатите и известните. От 2012 г. насам тя води популярен блог за всички, които искат да се присъединят към висшето общество. Това не става само с чист късмет. Анна учи жените как да се променят и да станат наистина елегантни дами, към каквито богатите мъже изпитват истински интерес, а не мимолетно увлечение.

View post on Instagram
 

Днес не е толкова трудно да получиш достъп до луксозни заведения, където се навъртат завидните партии за брак, колкото да умееш да се представиш в най-добра светлина. През топлите месеци богаташите са се преместили в плажните клубове – защо и вие не потърсите своя принц там? Анна споделя как можете да го направите с помощта на банския си.

Тъй като е горещо и много хора искат да хванат тен, посетителите на такива клубове обикновено изглеждат сравнително еднакво. Въпреки това някои наши навици в плажната мода могат да ни накарат да изглеждаме „евтино“. Как да се облечем, за да избегнем това?

1. Банският

Жените с пищна гръд трябва да избягват моделите с триъгълни чашки и без допълнителна опора. Целият бански стои по-елегантно от „половинките“, но ако имате възможност да подберете за фигурата си подходящи половинки (особено горната част), заслужава си да го направите. При това банският трябва да ви стои като изваян по тялото ви.

View post on Instagram
 

2. Плажни дрехи

Анна смята предпочитаните от повечето дами туники за твърде банални и скучни. Като алтернатива предлага елегантни плажни рокли. Тениските и шортите от прости материи са удобни и практични, но в луксозните клубове ще ви придадат евтин вид.

View post on Instagram
 

3. Аксесоари

Никакви шапки с козирка – само качествени и подходящи за типа лице елегантни шапки. Анна също така ви съветва да се откажете от джапанките, защото те няма да придадат елегантност на образа ви. Има куп удобни и красиви модели обувки, които стават и за плаж. Чантата трябва да е качествена, а не от обикновен текстил.

View post on Instagram
 

И за финал – лятото е чудесен сезон за експерименти. Анна споделя какво е добре да има в гардероба си една жена, която се стреми да бъде елегантна.
- Красиви и не твърде предизвикателни дрехи в червено – мъжете харесват този цвят.
- Ушит по поръчка и идеално подхождащ на фигурата ви панталон.
- Правилно подбрани модели за торса – блузите и ризите трябва да имат интересна кройка и да са умерено „разголени“. Леко открита линия на раменете – това е безусловно „ок“, твърде дълбокото деколте – безусловно „не“.
- Роклите с кокетна кройка от лека, развяваща се и подчертаваща предимствата на фигурата материя могат да бъдат с всякаква дължина, стига да не допускате и намек за вулгарност.
- Елегантните стеснени надолу поли, дори ако са почти мини, ще направят силуета ви елегантен и при това няма да изглеждат твърде предизвикателно.

View post on Instagram
 

Навремето и самата Анна е променила себе си. Тя е отслабнала, инвестирала е в образованието си, научила се е как да се държи във висшето общество и как да мисли като хората от това общество. Защо има смисъл да послушаме съветите ѝ ли? Защото тя е част от този свят и е любима съпруга на богат мъж, защото е постигнала това сама, учейки се да бъде елегантна, интересна и при това недостъпна.