Автор
Ева Григорова

С три брака зад гърба си Дрю Баримор е категорична: Никога повече няма да се омъжа

Необичайно откровена за личния си живот и връзките си с мъжете бе Дрю Баримор.

Актрисата разкри подробности около личния си свят по време на интервю в Си Би Ес, в което представи новия сезон на шоуто си. Тя разказа за трудностите, с които се сблъсква, когато ходи на срещи с мъже, а вкъщи я чакат двете ѝ дъщери.

„Не знам как да се виждам с някого, когато имам деца“, признава Баримор през сълзи в едно от видеата, които бяха излъчени по време на интервюто ѝ.

„Още не съм на този етап. Имам две момичета и не искам да водя хора вкъщи“, продължава Баримор, докато държи ръцете на интервюиращия я.

Актрисата е убедена, че ще мине много време преди да срещне някого и да го представи на децата си. Във видеото Баримор продължава да плаче, а Бърк я нарича невероятна майка и я хвали за това, че е толкова внимателна към дъщерите си. Тя е майка на 9-годишната Олив и 7-годишната Франки, децата от брака ѝ с Уил Копелман, за когото е омъжена от 2012 до 2016 г.

С бившия си съпруг Уил Копелман

„Това е моят избор, не съм готова, искам да изчакам“, добавя актрисата, която е сама от вече шест години.

„Ходя на случайни срещи от две години, но отне ми 4 години, за да се осмеля да изляза“, признава още Дрю Баримор.

Актрисата е била женена цели три пъти, но днес е категорична, че повече няма да мине под венчилото.

„Няма начин. Никога, никога повече няма да се омъжа. Нямам никаква причина да го правя. Може би ще живея с някого. Може би“, твърдо заявява Баримор.