Автор
Ева Григорова

Саманта най-накрая изрази мнението си за "И просто ей така"

Ким Катрал, която изигра ролята на Саманта в сериала „Сексът и градът“, но не бе включена в скорошното продължение, най-накрая изрази позицията си по отношение на новите серии, макар и косвено.

Актрисата, която е в конфликт с колежката си Сара Джесика Паркър, вече е харесала много постове в мрежата, които не са особено ласкави към филма. Една от последните публикации е особено критична към продължението на сериала „И просто ей така“, като в нея дори Катрал е похвалена, че не е взела участие в него. Именно лайкът, който дава блондинката на поста, показа истинското ѝ отношение към новите серии. Ето я и публикацията, харесана от Ким Катрал:

Припомняме, че премиерата на продължението на любимия на милиони жени по света сериал „Сексът и градът“, бе на 9 декември. В него участват всичките ни познати героини - Кари Брадшоу, Шарлот и Миранда, без Саманта.

Мнозина се съмняват, че отсъствието на Ким Катрал от новите серии е в резултат на конфликта ѝ със Сара Джесика Паркър. В миналото Катрал е наричала колежката си груба, жестока и токсична.