Само мъж с ниска интелигентност би казал една от тези 10 фрази

09 ноември 2022 | 01:14
121627
19
Снимки: Unsplash, Pixabay
19

В живота на всяка жена има ситуации, когато мъжът, когото харесва, в крайна сметка не е красивият принц, а в най-добрия случай е неговият кон, а в най-лошия - магарето от анимационния филм "Шрек".

Кои са фразите, които подсказват, че срещу нас стои мъж с ниска интелигентност и кога е по-добре не се занимаваме с него:

1. Мястото на жената в кухнята

Пред вас стои обикновен сексист. Този човек вече има набор от определени нагласи и стереотипи. Всички действия, които не се вписват в неговата представа за света, ще бъдат осъждани и критикувани. Според този персонаж мечтата на всяка жена е да стои в кухнята над тенджерата.

2. Така казва (казваше) и майка ми

Разбира се, нормално е да обичаш майка си, но безкрайното позоваване и цитиране на нея като източник на непогрешимост и универсална мъдрост е много погрешно и дразнещо. Затова не трябва да се прекалява със споменаването на жената, която ни е отгледала, колкото и права да е тя. Трябва да имате собствено мнение и позиция, различно от това на човека, който ви е родил.

10 фрази

3. Всичките ми бивши са гадни

Ако мъж говори пред вас неприятни неща за бившата си, това е много лош знак. Ако поради някаква причина вие се разделите с него, той ще каже лоши думи и за вас. И веднага щом си намери нов състрадателен слушател, той ще му се оплаче, че не сте били зайче, а навъсен крокодил.

4. Трябва да отслабнете

Този и всякакви други подобни обидни коментари за външния вид са категорично недопустими. Нищо не дава право да се унижава друг човек, особено затова как изглежда и на колко е години. Ако се поддадете на провокацията и се съгласите да се промените заради него, той ще разбере, че имате ниско самочувствие и ще продължи да задоволява егото си за ваша сметка. Ами ако един ден му се стори, че говорите твърде много и той ви каже да си затваряте устата?

5. Забранявам ти

10 фрази

Как може нещо да бъде забранено на психически здрав възрастен човек? Няма значение срещу какво точно протестира човек, той няма право да ви причинява това. Разбира се, такъв партньор може да се опита да се оправдае с идеята, че се грижи за вас, но вие не трябва да му се връзвате и е добре да му кажете в прав текст, че подобни забрани не ви харесват. 6. Напускам работа

Има мъже, чиито спътници в живота могат да си позволят да не работят. Но дори и да не сте планирали да изградите кариера, не трябва да оставате без лични източници на доходи и да ставате зависими от партньора си. Защото в един прекрасен момент един щедър и любящ мъж може да се окаже истински скъперник и да започне да ви ограничава.

7. Изневярата е нещо нормално за един мъж - това е в природата му

В съответствие с тази логика се оказва, че ако разберете, че половинката ви мами, трябва да му влезете в положението и да му простите. Когато срещу вас стои мъж, който вече е изневерявал на бившите си, то имайте предвид, че вие може би вие сте следващата.

10 фрази

8. Жената трябва постоянно да мотивира мъжа

Мързеливите мъже винаги ще чакат своите вдъхновителки, но това така и няма да се случи. Те ще си останат демотивирани и лениви, като постоянно ще намират глупави оправдания за това. Но за приятелите си те ще са готови да купонясват всяка нощ.

9. Колко мъже си имала досега?

Глупав въпрос, задаван от мъж с ниско самочувствие. Човек, който със сигурност иска да знае броя на предишните ви любими, ужасно се страхува, че ще бъде сравнен с някого. Вместо да се изчервявате и пребледнявате, по-добре е да му отговорите честно и да му затворите устата още от самото начало.

10. През цялото време нямам късмет, губещ съм

Този господин никога не намира четирилистната детелина, просто защото не я търси! Той постоянно обвинява зодията или съдбата си и не прави абсолютно нищо, за да промени това. Наистина всеки има трудни периоди и обстоятелствата понякога не са в наша полза. Но ако човек не иска да поеме отговорност за живота си, значи е много инфантилен.


Четете още: 5-те най-срещани вида мъже-неверници

Още по темата

Коментари

9 МаршВкухнята
  11 ноември 2022 | 11:39 отговор
 

Триполовия муховски да си надене страпона и да ходи на маникюр

 
8 9999
  11 ноември 2022 | 08:31 отговор
 

Който е писал тази статия или е жена или със женски наклонности

 
7
  11 ноември 2022 | 07:20 отговор
 

 
6
  11 ноември 2022 | 07:20 отговор
 

 
5
  11 ноември 2022 | 05:35 отговор
 

А бе защо не вървите на майка си в путката шибани тъпи боклуци Който го е писал това е най тъпото и малоумно същество Майка ви дейба шибани педали и курви само глупости пишете

 
 
Kesbi
11 ноември 2022 | 07:55

Нечие его се чувства накърнено, виждам. Funny...

 
До Nо5
11 ноември 2022 | 11:25

11. Всеки мъж псуващ вулгарно като No5 е абсолютен простак! Бягайте от такъв през глава!

4
  11 ноември 2022 | 04:58 отговор
 

Така е щото го казваш за нейно добро а наднорменото тегло влияе на здравето доказан факт. Не съм съгласен за жената в кухнята, напротив това не е признак за ниска интелигентност а точно обратното. Мъжа и жената имат различни роли. Ролята на жената е да чисти, пере и готви.

 
 
Незнайна
12 ноември 2022 | 11:54

На времето жената е чистила, готвила и прала, ама мъжа е носил парите вкъщи. А сега масово, мъжа си пази финансите, иска жената да изкарва много пари, за да не му е товар, да гледа децата, да чисти, да пере и готви, а той да ходи на работа и да се хвали колко пари получава, ама явно тези пари да не се вкарват вкъщи, а да потъват някъде.

 
Незнайна
12 ноември 2022 | 11:55

Добавям и щом можеш да се справиш сама, няма да дойда да ти помогна. Тогава на тази жена за какво й е мъж?

3 Ххх
  11 ноември 2022 | 01:47 отговор
 

За някои неща е така,но не съм съгласен за слабеенето Визирам когато вече нещата се налагат не по естетически,а медицински причини.Наднормемото тегло като болест е сериозно и ако държиш на един човек ,по-добре да му кажеш

 
2
  10 ноември 2022 | 17:22 отговор
 

 
1
  09 ноември 2022 | 17:40 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени