Автор
Woman.bg

Сашо Кадиев и Мария Игнатова създават нов телевизионен жанр - интервю на висока скорост

Тази неделя в комедийния таблоид без аналог в телевизионния ефир у нас - „Папараци – ново 20!“ ще има нова доза смях и изненади, свързани с живота на звездите. Ден след посрещането на своя рожден ден чаровната водеща ще посрещне в студиото актьорът и телевизионен водещ Сашо Кадиев. Той ще разкрие своя интимен и пълен със забавни моменти свят, отговаряйки на скорост на „20-те въпроса на Мария Игнатова“. А от тях зрителите ще научат кой е скритият талант на актьора, как се чупи мраморна маса с пръчка, кои са най-големите бели в живота му, защо не пие алкохол и са отказва от виртуалния свят, каква е причината Катето Евро да плаче, когато го е видяла за първи път и какво очаква ухажорите на дъщеря му.

Сред новините от света на шоубизнеса и събитията у нас Мария и Дънди ще обърнат внимание на благотворителния мач, организиран от Благой Георгиев, който събра 22 знаменитости във футболен сблъсък. Зрителите могат да очакват най-доброто от моментите преди и след мача, а също така интервюта и комични моменти, след които трудно ще успеят да сдържат смеха си.



Специално място в предаването ще бъде отделено на фолк дивата Мария и дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, които очевидно са загърбили лошите си взаимоотношения. Те са забелязани заедно в ресторант, придружени от още две известни ексцентрични дами – изпълнителката Диона и певицата Мила Роберт. Дамите отбелязаха събитието с общи снимки в социалните си мрежи, които веднага предизвикаха интерес у последователите им. След неочакваното решение да сложи край на своята кариера след 20 години на сцената, Мария преди време все пак загатна за подготовката на нов проект с други три популярни дами. Макар и на пръв поглед да изглеждат като коренно различни и причината около събирането им да остава неясна за зрителите, едно е сигурно – предстоят изненади.

В рубриката „Хейт парк“ на коментари по свой адрес ще реагират Ваня Щерева, Илиян Любомиров и Ива Екимова, а изрусения интелектуалец Мирон ще продължи трансформацията си в истинска VIP персона, придружен от Гери Дончева на виенски бал.