Сделка май наистина има: Шарлийн с неочаквано мили думи за Албер

26 май 2022 | 13:09
4964
3
Снимки: Getty Images
3

Дълга, трудна и много болезнена. Така описа битката си с болестта принцеса Шарлийн в първото си интервю от дълго време насам. Съпругата на принца на Монако Албер Втори вече втора година е в тежко здравословно състояние, като няколко пъти се лекува в различни клиники - първо в Южна Африка, след което в Европа.

Здравето ми все още е крехко и не искам да избързвам с нищо. Този период бе дълъг, труден и толкова болезнен. Днес се чувствам по-спокойна”, каза принцесата. Тя изтъкна, че след прибирането си в Монако е вложила цялата си енергия в децата, съпруга си и здравето, тъй като те са неин приоритет.

Шарлийн опроверга и слуховете за развод, които се носят от дълго време, като изтъкна, че Албер е неин пазител и защитник, който не спира да я подкрепя.

Много е тъжно, че определени медии разпространяват тези слухове за живота и връзката ми. Като всички други, хора ние сме човешки същества със своите слабости и емоции. Само нашето семейство е атакувано от медиите за всяко нещо”, коментира принцесата спекулациите около брака си. Откакто се разболя в началото на миналата година и отслабна драстично, в медийното пространство непрестанно циркулират слухове, че тя е пред развод с Албер, като името ѝ дори се свързваше с това  на руски олигарх.

Само преди две седмици таблоидите на Стария континент пък съобщиха, че Шарлийн е продала любовта си за 12 млн. евро годишно. Според публикациите в жълтите издания принцът на Монако Албер е платил сумата на жена си, за да продължи да изпълнява публичната си роля на съпруга. Тези отношения пък били скрепени от специален поверителен договор, сключен между двамата съпрузи.

Къде е истината за тези отношения е наистина трудно да се каже. С просто око обаче е видно, че Шарлийн не е добре през последната година и изглежда изтерзана и нещастна.

Още по темата

Коментари

3
  28 май 2022 | 13:56 отговор
 

Красива и хубава. Била е известна и осигурена и преди брака си с принца. Как не ги е поне малко срам атакуващите издания, след като е тежко заболяла. Дано се оправи по-скоро, сладките й дечица и принца имат нужда от нея и да свети с красота побеждавайки злобата и завистта.

 
2 Катя Иванова
  28 май 2022 | 11:44 отговор
 

Шарлийн е психически недобре по наследственост. Има депресия меланхолия трябва да я лекуват това личи като я поглед не човек тя няма финансови проблеми какво ще в правят тази болна жена

 
1
  26 май 2022 | 15:20 отговор
 

Изгодно се продаде и тая. Разиграва театъра си, за да изкопчи милионите.

 

Добави Коментар

Най-четени