Автор
Woman.bg

Секс, наркотици и алкохол: Разгулният живот на Хари преди Меган

За никого не е тайна, че преди да срещне Меган Маркъл, принц Хари бе по-различен човек и определено имаше много жени в живота си. След като претърпява най-тежката загуба, когато е едва 12-годишен - губи майка си, принцът се поддава на пороците и изпада в тежко емоционално състояние, от което не излиза години наред.

Въпреки че изглежда немислимо за кралска особа, Хари е бил пристрастен към наркотиците и алкохола и дълго време не излиза от порочния кръг. През леглото му минават различни жени, но никоя не се задържа достатъчно дълго, за да грабне сърцето му така, както Меган. Принцът многократно споделя в интервюта, че смъртта на майка му го е белязала завинаги и повлиява извънредно много не само върху личния му живот, но и върху работата му. За разлика от него обаче брат му Уилям успява да устои на мъката и не позволява на трагичното събитие да го сломи.

Съзнателно или не 12-годишният Хари се затваря дълбоко в себе си и се превръща в проблемен тийнейджър. В едно от интервютата си той споделя, че 20-те години след смъртта на Даяна преминават за него в пълно отрицание на случилото се и тотален хаос. През годините принц Хари се пристрастява към шумните партите, жените, алкохола и наркотиците. И докато брат му Уилям има стабилна връзка и създава семейство, той не спира с веселбите. Не е тайна, че мъката на принц Хари, която го тласка към пороците, достига своя връх, когато е само на 17 г. Тогава той отива в клиника, за да лекува зависимостите си. Всичко започва с невинното пушене на трева, което обаче Хари често съчетава с щедри дози алкохол. Благодарение на натрупания гняв и мъка, примесени с приобщаването му към неподходяща компания, принцът затъва все повече.



Има още един фактор, който спомага за това Хари да тръгне по грешния път. И това е решението на принц Чарлз да остави синовете си да имат повече свобода, за да могат да се интегрират сред връстниците си и да бъдат независими.

Истината е, че Чарлз не изпитва срам от поведението на по-малкия си син, а му подава ръка и го изпраща в клиника в Южен Лондон, създадена от самия него. Там принц Хари среща много тежко зависими от хероин и кокаин, които го предупреждават, че пътят към тежките наркотици е бърз и почти неусетен.

10 години по-късно принц Хари се забърква в нов скандал. Този път действието се развива в Лас Вегас.
Там има голямо „голо парти“ с впечатляващо количество наркотици и алкохол. Според медиите Хари дори смърка кокаин, а около него се въртят голи момичета. Това не е потвърдена информация, но имайки предвид предишните му прояви, не би било учудващо той да е употребил наркотици или повече алкохол.

Постепенно принц Хари успява да намери начини да се справи с дълго трупаната мъка. По-късно той преоткрива бокса като начин за справяне с тежкото емоционално състояние. Освобождавайки се агресията си, Хари успява да преодолее много голяма част от проблема. Също така той прекарва дълго време в армията в Афганистан и в интервюта разкрива, че това е бил чудесен период, в който е бил "просто Хари". След като я напуска през 2007 г., той дълго време търси смислени каузи, на които да се посвети.

През последните години като че ли хаосът около него намалява, а откакто бе забелязан за първи път в компанията на актрисата Меган Макръл, мнозина заключиха, че шумните партита и алкохолът явно остават в миналото. Но не бихме могли да отбележим, че буйният му нрав, който демонстрира през годините, много ни напомня на бунтарския дух на майка му.

Днес той вече е семеен и най-накрая изглежда щастлив и спокоен от живота си.

Четете още: Тъжно ми е, мамо. Че те няма...