Вече за никого не е тайна, че най-добрият ни тенисист, Григор Димитров, е щастливо влюбен в руската красавица Лолита Османова. От няколко месеца двамата са абсолютно неразделни, а през последните дни новата половинка на Гришо е с него в родния му град Хасково.

Известно е и че там дъщерята на руски олигарх се е запознала и с родителите на тенисиста и дори фотографи успяха да уловят как си приказва сладко, сладко с майка му. Но това, което мнозина не бяха забелязали е огромният пръстен, който краси лявата ръка на Лолита. Оказа се, че скъпото бижу е подарък от Григор и по всичко личи, че той е символ на любовта му към нея. Вероятно двамата са се сгодили, но запазват този щастлив момент от връзката си в тайна.

Поводът Димитров да доведе любимата си в България бе 30-ият му рожден ден, който двамата отпразнуваха в неделя. Говори се, че Лолита е възхитена от България, а фактът, че тя е първата половинка на Гришо, която той води в родния си град Хасково, подсказва че може би е вече твърдо решен да се задоми.

Четете още: Леле! Джулиана Гани се показа без капка грим (видео)