Вчера бе първото излизане по женски на Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Поводът - мачът от турнира Уимбълдън, на който Серена Уилямс се бореше до последно, за да получи поредното си отличие в спорта, но загуби. Не е тайна, че тенисистката и херцогинята на Съсекс са много добри приятелки и винаги са се подкрепяли взаимно. Така бе и вчера. Меган не пропусна важното събитие и развълнувано наблюдаваше всеки удар на Серена.

По всичко личеше, че с Кейт си прекарват чудесно – шушнеха си по приятелски и се усмихваха една на друга. Но в един момент настроението на Маркъл рязко се промени след края на мача. Причината беше в силните думи, които загубилата Серена каза.



„Този турнир беше много вълнуващ за мен. Щастлива съм, че успях да стигна толкова далеч. Би трябвало да бъда разочарована от факта, че загубих, но аз не съм. Толкова много неща ми предстоят. Едва сега започвам. И искам да кажа на всички майки, че днес играх за тях“, сподели тенисистката.

Уилямс също така похвали и противника си Анджелик Кербер за отличната игра и за титлата. Публиката мигновено реагира бурно на думите на Серена, а тя изглеждаше много развълнувана. Меган също сякаш се бореше да спре сълзите си.



Припомняме ви, че на сватбата на бившата актриса с принц Хари Серена имаше почетно място. А на пресконференцията преди Уимбълдън тенисистката сподели нещо повече за връзката си с Меган:

„С нея винаги сме имали чудесни приятелски отношения. От няколко години насам, тя винаги идва на Уимбълдън, за да ме подкрепи. Сега Меган е в друга роля, но продължава да е зад мен и приятелството ни е също толкова силно, колкото и преди."



Уилямс роди само 10 месеца, преди да се върне отново на корта и е една от малкото спортистки-майки, които успяват да го постигнат. Друга нейна близка приятелка Ева Лонгория сподели в социалните мрежи, че е изключително горда с нея, дори я нарече своя сестра.

Четете още: Защо се срамувате от моите голи гърди на плажа?