Серина Уилямс за Цвети Пиронкова: Тя е невероятна и направи нещо изключително

Снощи тенисистката Цвети Пиронкова показа как майчинството може да даде нови сили на една жена и когато се завърне по пътя към върха, нищо не може да я спре да сбъдва мечтите си. Макар и да загуби вчерашния мач, нашето момиче отново ни накара да се гордеем.

Дори съперницата ѝ, самата Серина Уилямс, не можа да скрие възхищението си от Пиронкова. Ето какво сподели за нея след тежкия мач:



"Когато станеш майка, можеш да направиш всичко. Независимо дали печелим или губим, когато свърши мачът, се връщаме, за да сменяме памперси. Пиронкова е невероятна, това, което направи, е изключително. Познавам я отдавна и не можех да повярвам на стореното от нея до момента. Тя и днес направи много силен мач, на моменти се чудех как изобщо се справя с такива сложни удари. Невероятно завръщане направи, аз едвам смогвах да печеля някой друг мач, когато се завърнах от майчинство.“



Българи, нека се гордеем и не забравяме това, което Цвети показа пред целия свят вчера – когато небето е единствената ти граница, нищо не може да те спре! Нашето момиче е невероятно и дори Серина Уилямс го призна. Давай напред, Цвети Пиронкова, нямаме търпение да покориш следвашия връх!

Четете още: Цвети Пиронкова, ти си нашият шампион!