Карол Мидълтън потвърди, че дъщеря ѝ Пипа очаква второто си дете в откровено интервю за списание Good Housekeeping. Майката на херцогинята на Кеймбридж, която е на 66 години и живее в Бъркшир със съпруга си Майкъл, споделя, че е „много практична“ баба.

View post on Instagram
 

Говорейки за очакванията си за тази година Карол признава, че по-малката ѝ дъщеря Пипа е бременна. "Надявам се по-често да виждам семейството си, отколкото през миналата година, включително и внучето, което очаквам да се роди", казва тя.

View post on Instagram
 

И споделя, че отношенията ѝ с децата ѝ - Пипа, Кейт и Джеймс, са се развили през годините и те са станали по-близки, защото имат вече свои деца.

Излезе информацията, че Карол е помолила издателите да не рекламират корицата с нейно участие заради факта, че принц Филип е в болница и се бори за живота си.

View post on Instagram
 

Кралицата винаги е коментирала, че Мидълтън имат положително влияние върху отношенията в кралското семейство. Майката и бащата на Кейт и Пипа се запознават, докато работят за British Airways, а след като се женят, основават печеливш бизнес, който пък им позволява да изпратят дъщеря си в добър университет.

През декември някои медии писаха, че Пипа е бременна с второ дете и че семейството е много щастливо. Тогава обаче сестрата на Кейт не потвърди информацията, защото е била в началото на бременността си, писа Page Six.