Автор
Ева Григорова

Сестрата на Кейт Мос: От момиче на Vogue към порно звезда

Лоти Мос - по-малката сестра на супермодела Кейт Мос шокира британското общество с неочакваната си трансформация.

Доскоро Лоти имаше договор с модна агенция, достъп до най-луксозните ревюта, както и обещаваща кариера на модел. Вместо това обаче тя реши да си направи акаунт в пиперливия сайт OnlyFans, където срещу месечна такса, всеки потребител може да получи достъп до нейни разголени кадри. Така договорът на Лоти бе разтрогнат и тя вече се издържа основно от еротичните си фотоси. Дори профилът на моделката в Instagram е пълен с еротични кадри, които не си позволяваме да публикуваме.

View post on Instagram
 

Мос твърди, че не съжалява за решението си, нито за посоката, в която е тръгнала кариерата ѝ. Блондинката, която доскоро грееше на реклами на модни къщи като Chanel, твърди че в момента за първи път усеща, че сама контролира живота си.

“В момента участвам единствено в OnlyFans, смятам че някои виждат сайта като отвратителен, но аз мисля, че сексът е чудесно нещо” - разкрива тя.

View post on Instagram
 


“Сексът би трябвало да е забавен и лек и чудесна тема на разговор. Всеки прави секс, защо трябва да бъде нещо срамно? Това е нещо, което всеки прави сутрин. Когато се събудите си миете зъбите и правите секс. Може би не по едно и също време … но всъщност зависи от позата” - допълва Лоти закачливо.

Тя уточнява, че приятелят ѝ Тристан Евънс, барабанист на групата The Vamps подкрепя напълно завоя в нейната кариера.

View post on Instagram
 


“След пет години хората ще съжаляват, че са били срещу това, а моделите от OnlyFans ще бъдат на корицата на Vogue” - допълва тя.

Лоти дори твърди, че след като са я уволнили от Storm models са я поканили да се върне обратно в агенцията, какви обаче ще бъдат новите ѝ ангажименти предстои да разберем.

View post on Instagram
 


23-годишната моделка е полусестра на Кейт Мос, като двете делят общ баща - Питър Мос.

View post on Instagram