Има само няколко дни до 14 февруари и макар всички да са се втурнали да купуват подаръци с червени сърчица и шоколадови бонбони, ние знаем добре, че любовта на мъжете минава през стомаха. Затова и тази година имаме една много практична концепция как да прекарате празника, малко встрани от традиционните 20 балона с хелий и картичка с любовно признание.

Просто сгответе. Сгответе любов. Подарете на вашия любим човек удоволствието от топлата закуска, ароматната вечеря и вкусния сандвич, който поставяте с любов в чантата му сутрин за обяд в офиса. Това са само една част от малките жестове, които показват голямата любов. Струва ли си да ги крием и да не ги показваме?

И не се оправдавайте, че не сте добри в кухнята или че не можете да запомните сложни рецепти. Новият APP на BILLA Кулинариум, например, прави готвенето повече от лесно, така че нямате никакви доводи в подкрепа на тезата, че вкусната храна не е ваша запазена марка. (Можете да изтеглите напълно безплатно мобилното приложение BILLA Кулинариум от тук за App Store или Google Play).

Можете да потърсите вдъхновение за добра и интересна рецепта от настоящия брой на списание BILLA Кулинариум - изданието е наистина безценен съветник в света на гурме културата, без да залита в прекалено изтънчените за нашето небце ястия.

BILLA Кулинариум е най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2017 г. по данни на BluePoint от януари 2018 г., така че не пропускайте да си вземете настоящия брой само за 0.99 лв. с BILLA Card.

В броя ще намерите и талони за отстъпки, но най-интригуващата част са рецептите, които могат да ви вдъхновят за една истински влюбена вечеря за Свети Валентин. Истината е, че даже и голямото кулинарно вдъхновение да не ви спохожда напоследък, винаги можете да разгърнете актуалния брой на изданието и просто да се подсетите за рецепта, която отдавна искате да сготвите, но все не намирате време.

Хрупкаво авокадо на фурна? Защо не - прави се много бързо и определено ще изненадате любимия човек. Искате да му сговите нещо, което наистина да предизвика "Уау" ефект - защо не направите набързо една торта с мандарини.

Сложете щипка любов, вижте рецептата в актуалния брой на списанието, и просто му я сервирайте. Ще ви отнеме около два часа да я направите, но пък когато готвим за обичан човек, времето никога не е имало значение, нали? Може пък и да оставите сетивата му да си спомнят дълго онази торта с мандарини, която му приготвихте за Свети Валентин, нали?

И така: Имате ли вече идея как да прекарате празника с любимия човек? Просто минете през BILLA, вземете малко свежи продукти, прочетете няколко рецепти от настоящия брой на Кулинариум или пък направо влезте в мобилното приложение и не забравяйте, че и в готвенето, и в любовта има една голяма тайна и тя се нарича смелост. Рискувайте с порция киш с карамелизиран лук или пък печено пиле с лимон и канела, вземете бутилка хубаво вино от щанда на BILLA и си пожелайте само едно - любов, от която да опитвате всеки ден.

(платено съобщение)