Автор
Woman.bg

Шарапова и приятелят ѝ са най-красивата звездна двойка в Париж

Мария Шарапова и приятелят ѝ събраха погледите по време на модно шоу на "Живанши" във френската столица. Руската тенис звезда бе в компанията на партньора си – известният арт критик и основател на аукционната къща Paddle8 Алекс Гилкс. Седнали на първия ред, те се превърнаха в най-ярките гости на събитието, а наблюдатели и критици единодушно отбелязаха, че двамата са най-стилната двойка на вечерта.


Чуждестранните журналисти дори нарекоха Алекс и Мария най-красивата звездна двойка на Седмицата на модата в Париж. А ние сме абсолютно съгласни с тях!

Шарапова бе заложила на елегантен костюм от сако и панталон в изумруден цвят.



Тоалетът е в пълен контраст с този, с който Мария бе облечена по повод рождения ден на своя любим в края на юли. Тогава двамата отбелязаха личния празник на Гилкс със селско испанско парти в сърцето на Андалусия.

View post on Instagram
 


На него Гилкс впечатли с комбинацията от светлосиня риза, бяло сако, черна папийонка и сомбреро. Любимата му пък сияеше като същинска матрьошка с феерична рокля и огромна диадема с цветя в духа на руската фолклорна традиция.

View post on Instagram
 

Алекс бе женен в продължение на 13 години за най-добрата приятелка на херцогинята на Съсекс – модната дизайнерка Миша Нону, а за връзката му с Мария Шарапова се заговори в началото на миналата година.

Четете още: Защо мъжете си падат по рускини? Защото красотата им е оръжие, а те са добре въоръжени