Автор
Антония Дамянова

Шарлийн събра погледите с разкошен тоалет на фестивала в Монте Карло (Снимки)

Принцесата на Монако - Шарлийн, привлече вниманието на последната си публична поява, на която изглеждаше великолепно.

Тя и съпругът ѝ - принц Албер, бяха на церемонията по откриването на 61-ия телевизионен фестивал в Монте Карло. Двамата изглеждаха щастливи заедно. Това бе първото публично излизане на Шарлийн след близо две години отсъствие от светския живот, пише "People".

Принцесата бе облечена в дълга асиметрична рокля в зелено. Красивата ѝ визия бе допълнена с бижута от Van Cleef & Arpels и чифт дълги златни обеци, които идеално подчертаваха русата ѝ коса, оформена в къса прическа.

Още в четвъртък вечерта принцесата съобщи за края на изолацията си от COVID, който прекара леко, и застана без маска до принц Албер и дъщеря им принцеса Габриела на балкона на двореца, където те наблюдаваха годишното религиозно шествие на Християнския корпус. Но петък вечер беше първият ѝ шанс да възобнови публичните си изяви.

След като се върна към обществения живот през май, но след това трябваше да съкрати графика си поради COVID, 44-годишната кралска особа изглеждаше щастлива да е отново сред хора. Когато с Албер слязоха от колата си и стъпиха на червения килим, събралите се фенове я спряха и Шарлен дълго разговаря и се снима с тях.

Тя дори си направи и селфи с всеки, включително и с носителя на "Оскар" - Дани Глоувър, допълват още от медията.

Телевизионният фестивал в Монте Карло се провежда всяка година през юни в Княжество Монако на форума на Грималди, под почетното председателство на Негово Височество принц Албер II от Монако. Форумът е основан от неговия баща - принц Рение, и включва редица световни премиери и приятелски вечеринки с десетки популярни телевизионни звезди от минали и настоящи сериали.

Тази година присъстваха Джоан Фрогат от "Downtown Abbey", Камрин Манхайм от "Закон и ред", Джейсън Пристли, Дейвид Хаселхоф.

Четете още: Камила откровено за живота си: С Чарлз седим и четем книгите си в различни ъгли на една и съща стая