Шарлот ще възпитава децата си със 'Сексът и градът'

18 януари 2022 | 11:30
799
3
снимки: Getty Images
3

Актрисата Кристин Дейвис, която светът познава най-добре в образа на Шарлот от култовия сериал "Сексът и градът", разкри какви методи ще прилага, за да възпитава децата по отношение на любовния живот.

 

Тя говори за връзката на двете ѝ деца с продукцията, благодарение на която се превърна в холивудска звезда, в едно от последните си телевизионни интервюта. Дейвис заяви, че 10-годишната Джема и 3-годишният Уилсън никога не са гледали "Сексът и градът", но е твърдо решена да използва сериала един ден, за да им предаде важни житейски уроци с него. 

Кристин Дейвис, Сара Джесика Паркър

"Дъщеря ми вече е пораснала и с приятелите си говорят за всички тези неща, за които става дума в сериала, въпреки че упражнявам засилен контрол над нея. И все пак мисля да използвам "Сексът и градът" като помощно средство във възпитанието ѝ. Не искам тя да се срамува, искам да говори с мен по темите за секса и момчетата. Аз съм самотна майка и за мен е наистина важно да поддържам връзката с децата си и да разговарям с тях. И мисля, че сериалът е добро помощно средство за образоване по тези теми, но това ще се случи на по-късен етап", заяви актрисата.

Кристин Дейвис

Кристин определено е от грижовните майки, които не пропускат да прекарат максимално време с децата си, каквато е и героинята ѝ в "Сексът и градът". А преди да вземе решението, че сериалът ще ѝ помогне за образованието на децата ѝ по отношение на интимния живот, тя вече е провела серия от разговори с тях, свързани с друга важна тема - расизма. Това се е случило още през 2020 г. след убийството на Джордж Флойд и протестите на цветнокожите, които дълго време бяха тема номер 1 в световните медии. 

Четете още: Мъдри арабски поговорки за брака и семейните отношения

 


Още по темата

Коментари

3 фен(бивш)
  04 февруари 2022 | 13:21 отговор
 

Леля,им Саманта,по-добре,ще ги възпита.

 
2 грр
  18 януари 2022 | 20:58 отговор
 

На какаво може да ги възпита!? Как да станат големи курви...

 
1
  18 януари 2022 | 12:34 отговор
 

Какво ше ми възпитава тая дърта усойница?!

 

Добави Коментар

Най-четени