Автор
Ева Григорова

Шарън Стоун разкри ужаса, който е преживяла принцеса Даяна

Шарън Стоун сподели, че между нея и принцеса Даяна съществуват сходства. До смъртта си през 1997 г. Даяна беше най-популярната жена в света, а в свое интервю за сп. Rake Шарън разкри, че и двете са били следване от тълпи хора, където и да отидат.

“И двете станахме известни в рамките на едно и също поколение” - каза актрисата, чиято звезда изгря, след като участва във филма от 1992 г. “Първичен инстинкт”. “Всеки, който беше известен колкото Даяна или колкото мен към дадения момент, беше преследван от хиляди хора, които се появяваха, където и да отидеш” - допълни тя.

View post on Instagram
 

Стоун уточни, че феновете били мотивирани да видят на живо своите любимки, тъй като говорим за ерата преди мобилните телефони да се превърнат в световен феномен. “Ако например искаш да отидеш на ресторант, докато стигнеш до входа му, отпред вече ще има стотици хора. При това не понякога, а всеки път” - допълва Стоун.

“Беше необходима цяла армия от бодигардове, за да мога да стигна до колата и за да задържат хората настрани” - разказва актрисата за ужаса, който е преживяла.

View post on Instagram
 


“Пусках всички да минат първи пред мен, заради тяхната безопасност, а аз трябваше да бъда последна, за да съм сигурна, че никой няма да пострада. След това трябваше да се спусна в малката дупка, която оставаше, за да вляза в колата, понякога бодигардът трябваше да се покачи на прозореца, за да не бъде засмукан от агресивната тълпа” - описва образно актрисата реалността от миналото. “Понякога тълпите изтръгваха огледалата или номера на колата, друг път се катереха върху покрива ѝ. Аз лежах на пода, а върху мен бяха или мои приятели или бодигардът ми и се надявахме да не се наложи колата да спре.” - допълва тя.

В същото интервю Шарън Стоун разкрива и допълнителни подробности около трудното си детство. За първи път тя говори за него миналата година, когато издаде книгата си The Beauty Of Living Twice.

View post on Instagram
 


“Да очакват от теб да бъдеш перфектна, да не се оплакваш, да правиш всичко правилно в определено време, при това без да получаваш никакви похвали, е наистина досадно” - разкрива световноизвестната актриса. “Това да бъдеш тихо, зависимо момиче, наистина не е здравословна роля” - допълва тя. След като бащата на Шарън Стоун разбрал, че тя е доста умна, започнал да я кара да си подбере и такъв тип работа.

“Всички IQ тестове накараха баща ми да вярва, че трябва да стана архитектурен инженер. За него това да се занимавам с нещо, което е свързано с начина, по който изглеждам беше напълно недопустимо” - разказва Шарън. В своята книга актрисата допълва, че за него е било истинско падение това, че тя е решила да стане модел и актриса, въпреки че е изкарвала много повече пари, отколкото родителите си.

View post on Instagram
 


Шарън Стоун дебютира в киното с филма на Уди Алън от 1980 г. Stardust, а на 63-годишна възраст тя е по-активна отвсякога. Последният ѝ проект носи името The Flight Attendant, в който тя играе майката на героинята на актрисата Кейли Куоко.