Времето несъмнено е било благосклонно към прелестната Шарън Стоун, която на 60 може да се похвали с визия, засрамваща дами на половината на възрастта ѝ.

Външният ѝ вид не бе достатъчен, за да задържи заедно красивата актриса и любимия ѝ, който е с цели 20 години по-млад от нея.

Припомняме ви, че в началото на тази година Шарън бе уловена да се целува с 41-годишен красавец на име Анджело Бофа. Оказа се, че той е новата половинка на кино легендата.



Стоун изглеждаше много щастлива, а се появиха и папарашки кадри, на които тя е с пръстен с диамант, така че всички се питаха ще мине ли тя за трети път под венчилото.

Изненадващо обаче двойката се раздели. Новината съобщи самият Анджело пред италианската телевизия.

"Годините не са от значение. Ако двама души си допадат, нормално е между тях да се зародят чувства. Шарън е невероятно красива – и отвътре, и отвън. Тя е великолепна жена, естествено красива, но уви двамата не сме заедно от няколко месеца. Както се пееше в една песен – всеки проължи по пътя си", призна Бофа пред медията.

View post on Instagram
 

Шарън Стоун е била женена два пъти - за Фил Бронстейн (1998-2004) и за Майкъл Грийнбърг (1984-1990). Има три деца от двата си брака.