Автор
Кристина Кирова

Шокиращата изповед на Бионсе за раждането и предателството на Джей Зи

За пореден път Бионсе доказа, че е една от най-истинските дами в световния шоубизнес, която без задръжки разказва за трудностите в живота си. Тя предизвика силен медиен шум с изповедта си, която написа за септемврийския брой на американското издание „Vogue”. Певицата разкри шокиращи тайни от бременността си с близнаците Руми и Сър, а също и за предателствата на любимия й мъж Джей Зи.

„В деня, в който родих Руми и Сър, тежах 99 кг. Бях прикована за леглото близо месец, защото страдах от токсикоза. Моето здраве и това на бебетата беше в опасност и се наложи да ми направят спешно секцио. Руми и Сър прекараха първите си няколко седмици в неонатално интензивно отделение, а през цялото това време съпругът ми беше непоклатим. Той беше като войник, защитаваше ме и не спираше да ме подкрепя. Горда съм от това, което видях. Беше толкова силен и израстна като мъж, най-добър приятел и баща. В този момент аз бях в режим на оцеляване и дори не разбирах колко много прави той за мен. Осъзнах го няколко месеца по-късно, когато трудните времена отминаха“, пише Бионсе.



Певицата сподели още, че след раждането на първото си дете Блу Айви е успяла да влезе във форма едва три месеца по-късно. Но днес това й се струва като лудост и след като дава живот на близнаците си, решава, че ще бъде благосклонна към себе си и ще обича тялото си такова, каквото е.

„Научих се да се обичам, да се грижа за себе си и да възприемам извивките си. Приех, че трябва да слушам тялото си и да го оставя да бъде това, което то иска. Да, когато минаха шест месеца от раждането, зарязах кафето, алкохола, соковете и преминах на веган режим. Но бях търпелива и се радвах на формите си. Съпругът ми и Блу Айви също. Сега ръцете ми, раменете ми, гърдите ми и бедрата ми са по-големи. Имам и малко коремче, но нямам никакво намерение да се отърва от него. Мисля, че това ме прави истинска. Знам, че в момента, в който реша отново да имам шест плочки, ще се превърна в звяр и ще си скъсам задника от работа, докато не го постигна. Но засега коремчето ми харесва.“

Бионсе разказва и за болезнените моменти в блестящата си кариера и съвместния си живот с Джей Зи. Миналата година той разкри в откровено интервю, че е бил нечестен с нея и й е изневерявал.

„Всяко пътешествие си има своите добри и лоши моменти. Животът не е черно-бял. Отидох до ада и се върнах и съм благодарна за всеки белег, който имам. Преживяла съм предателства и съкрушителни моменти под всякакви форми. Имала съм много разочарования в работата и в личния живот, заради които съм се чувствала пренебрегната, изгубена и много наранена. И всичко това ми помогна да се науча да се смея, да плача и да израствам. Когато се замисля каква бях на 20 г., виждам една млада жена със самочувствие, но и с нуждата да направи всекиго щастлив и да покрие очакванията за себе си. А сега се чувствам много по-красива, секси и интересно. Сега съм много по-силна и знам, че не мога да ощастливя всички.“



Този брой на „Vogue” е специален, тъй като безпощадният редактор Ана Уинтур за пръв път предоставя целия контрол над изданието на друг, а именно на Бионсе.
Певицата е имала възможността да проследи всеки детайл и да диктува правилата за работата си с изданието. Дори и кадрите, които ще бъдат по страниците и корицата, са избрани от Бионсе, а не от Ана. Освен това, вместо стандартното интервю, певицата пише изповед. Това е историческо събитие в света на „Vogue”. Бионсе е избрала и фотографа, който да заснеме кадрите с нея. Това е 23-годишния Тайлър Мичел, който е цветнокож. Още един прецедент – за пръв път снимката за корицата на изданието е дело на чернокож фотограф.

В момента Бионсе и Джей Зи са по-влюбени от всякога и доскоро обикаляха Европа с турнето си „On The Run II”.

Четете още: Уроци по любов от Мата Хари