Днес ще си припомним най-загадъчните случаи на звезди, които си отидоха твърде рано от този свят.

Много от тях изгубиха борбата с наркотиците и алкохола на 27-годишна възраст и именно заради това днес ги приобщаваме към Клуб 27. Звезди, оставили следа в световната история на шоубизнеса, които завинаги ще останат на 27. Други бяха покосени от внезапна смърт, предизвикана от мистериозни причини.

Крис Корнел



Новината за смъртта на един от любимите рок певци на нашето време изненада света само преди дни.. Крис си отиде на 52 години, като причината за смъртта е самоубийство чрез обесване. Но защо една легенда с успешна кариера, голямо щастливо семейство и милиони почитатели по света ще иска да сложи край на живота си? Може би никога няма да разберем.

Уитни Хюстън



Смъртта, която изненада и натъжи цял свят. Уитни бе намерена мъртва във ваната си през февруари 2012 г. на 48-годишна възраст. Според аутопсията кралицата на поп музиката умира вследствие на свръхдоза наркотици. Не след дълго почина и дъщеря й Боби Кристина, която беше едва на 22 години.

Боби Кристина Браун



Също както звездната си майка, така и Боби бе открита в безсъзнание във ваната си три години след майка си през януари 2015 г. Няколко месеца тя бе в медикаментозна кома и почина на 26-и юли, a според разследването смъртта й е причинена от наркотици.

Кърт Кобейн



Рок легендата Кърт Кобейн се самоубива през април 1994 г. след дълга борба с депресията и алкохола.

Фара Фосет



Актрисата от "Ангелите на Чарли", която е една от най-красивите дами на всички времена, изгуби борбата от рядък вид онкологично заболяване на 62-годишна възраст. Дълго време Фара страдаше от рак на ануса, но си отиде през юни 2009 г.

Анна Никол Смит



Скандалният секссимовл намира смъртта си едва на 39-годишна възраст, а 20 дни по-рано умира 20-годишният й син. Причината за внезапната смърт и при двамата е случайно предозиране с лекарства.

Тупак Шакур



Рапърът е убит на 13-и септември 1996 г., когато той е едва на 25 г. по път за нощен клуб.

Стив Ъруин



Мъжът, който се прочу с изумителния си подход към дивите животни и като един от най-щурите водещи на документални филми по Discovery, умира на 44-годишна възраст. Стив намира смъртта си по време на снимки през септември 2006 г. Тогава той и операторът Джъстин Лайънс влизат в дълбоки води, за да заснемат поредния екстремен епизод, но в този момент огромен скат изненадва Стив и го пробожда многократно в гърдите. И до днес видеото не е било излъчвано а операторът твърди, че е изгубил записа.

Четете още: Винаги в "жабката" на колата ни

Алая




Очарователната r'n'b изпълнителка умира в самолетна катастрофа през август 2001 г. по време на полет за снимки на видеоклип.

Ноториъс Би Ай Джи



Ноториъс е един от най-известните рапъри на 90-те, който за краткия си земен път успява да натрупа широка популярност и да изгради впечатляваща кариера, започвайки от нищото. Както Тупак Шакур, така и той е обграден не само от приятели и фенове, но и от врагове. Убит е през 1997 г. в колата му, докато пътува за събитие. Тогава той е едва на 24 г.

Лиса Лопес



Очарователната Лиса беше част от известната през 90-те момичешка група Ти Ел Си, която всички обичахме. Лопес умира в пътен инцидент през 2002 г. на 30-годишна възраст.

Джеймс Дийн



Уникалният актьор умира през 1955 г. едва на 24 години.

Британи Мърфи



Прекрасната актриса умира на 32 години от инфаркт в дома си в Лос Анджелис. Бащата на Британи неведнъж е споменавал пред медиите, че според него тя е убита, но не са намерени доказателства в подкрепа на твърдението му.

Принс



Легендарният музикант, прочул се с хитове като "Purple Rain", "Kiss", "Little Red Corvette" и много други, почина точно преди една година на 57-годишна възраст.

Натали Кол



Певицата си отиде от този свят на 31-и декември 2015 г. заради сърдечна недостатъчност, предизвикана от белодробно заболяване. Дъщерята на легендарния Нат Кинг Кол през целия си живот страда от крехкото си здраве, още през 80-те тя е диагностицирана с Хепатит С, заради пристрастеността си към хероина, а през 2009 г. преживява трансплантация на бъбрек.

Дейвид Боуи



Дейвид Боуи умира едва няколко дни след рождения си ден на 10-и януари през 2016 г. на 69 г. след дълга борба с рака. Краят на 2015 г. бе успешен за поп иконата, тъй като той тогава завърши последния си албум, който представи малко преди смъртта си. И въпреки че здравето му беше критично, новината изненада света и потопи в дълбока скръб милионите му почитатели.

Четете още: Петър Дънов: Ако мъжът ви има любовница, поканете я на гости