Автор
Христина Кирилова

Щастлива и сияеща: Тържествата за юбилея на кралица Елизабет започнаха - а Меган и Хари излязоха ли на балкона? (снимки)

Дългоочакваният момент, най-грандиозното събитие на годината, вече е факт! Тържествата за платинения юбилей на кралица Елизабет Втора започнаха, а тя буквално засияе пред света, като гордо застана на балкона заедно с всички работещи членове на фамилията.

Нейно Величество доказа колко силен и несломим дух има, като излезе в целия си блясък и въпреки че е трудноподвижна, тя стоеше с високовдигната глава и без ничия друга помощ, единствено използва бастун, за да бъде стабилна. Тази година тя бе придружена от значително по-малко членове на семейството на балкона, като определено трябва да отбележим колко красива бе Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж отново впечатли света със скромността си, като засияе в рециклиран тоалет, издържан в бяло на Александр Маккуин.

Останалите кралски особи, които имаха честта да застанат до Нейно Величество, бяха вице-адмирал Тимъти Лорънс, принцеса Ан, Камила Боулс, принц Чарлз, Кейт Мидълтън, принц Уилям, принцеса Шарлот, принц Джордж, принц Луи и графинята на Уесекс - Софи. Меган, Хари и децата им Арчи и Лилибет бяха отделени, но все пак - херцогинята на Съсекс определено не остана незабелязана.

View post on Instagram
 

Меган заложи на невероятен тоалет в тъмно синьо, разбира се, съчетан с внушителна шапка с периферия. Хари от своя страна отново нямаше право да бъде облечен във военна униформа. Говори се, че юбилеят на кралицата е чудесен повод Уилям и по-малкият му брат да поемат по пътя към сдобряването си и вероятно това вече е случило или поне така издават източници.

Децата на херцозите на Кеймбридж - Шарлот, Джордж и Луи за пореден път показаха колко са очарователни по кралски и в същото време са естествени по детски. Цялото внимание беше върху Луи, който очевидно скучае на балкона и демонстрира всякакви изражения, включително и запушваше ушите си, заради шумния парад.

Празненствата за платинения юбилей започнаха сдългогодишната традиция - конен парад, в който взеха участие принц Чарлз, принц Уилям и принцеса Ан. А Елизбает Втора сложи край на всички спекулации за здравето си, като откри напълно сама мащабното събитие.

Четете още: 70 години на трона: Боже, тази жена още изумява света - вижте я на последната ѝ фотосесия (снимка)