Силвена Роу готви голяма изненада

20 септември 2021 | 12:10
1728
2
снимки: Instagram
2

След като създаде свой Youtube канал, в който публикува всякакви интересни рецепти и съвети, свързани с храненето, шеф Силвена Роу съобщи, че до няколко месеца ще стартира първото си собствено предаване в родния ефир.

 

Дамата все още не издава какво е името на проекта, но сподели, че се придържа към идеята за здравословното готвене с лайфстайл елементи. Това ново начинание определено затвърждава слуха, че "Мастършеф" няма да се завърне в нов сезон. По всичко личи, че Силвена се е захванала с други проекти, включително и с издаването на нова книга, отново ориентирана към пълноценната и разнообразна храна. А ето какво точно сподели шеф Роу за новото си шоу:

Ще бъде изцяло кулинарно, с елементи на лайфстайл, ще бъде нещо като Силвена и приятели. Започваме през февруари догодина". 

Четете още: Анелия събра погледите с това ВИДЕО


Коментари

2 Бивш от НСГП
  20 септември 2021 | 13:55 отговор
 

Стаменова, че почти осем години в Системата на МВР, като Граничен полицай, че е от 2002г...до!7/ Малко или напълно достатъчни са.

 
1 не плашете хората
  20 септември 2021 | 13:15 отговор
 

кво е тва нящо, вее?

 
 
Бивш от НСГП
20 септември 2021 | 13:58

Че бате ама не барета, че оная водеща на "тази сутрин" по "бТВ" плаши повече с грознио му нос , че за брутално грозните мангали 100 кила мангало со илиян тупалка мангало с техните баш грозни цигански нос бе.

Добави Коментар

Най-четени