Автор
Весела Георгиева

Силвена Роу сподели нещо важно за колегата си Андре Токев

Силвена Роу умее да привлича внимание. Направи го и този път - с тоалета, който беше избрала за появата си в шоуто на Цитиридис по Би Ти Ви. Всъщност за запознатите с модните тенденции, изборът на Роу си е в съвсем с крак със световните трендове.

Т.нар. пижами са се разхждали дори по червения килим. Явно този звезден сет е сред любимите на Силвена, защото точно с него тя е заснела и рекламното видео за новото си шоу, споделено в Инстаграм профила ѝ.

View post on Instagram
 


"Щастлива съм, че се завръщам в ефир. България има нужда от такова шоу за празнуване на радостта. Ще бъде красиво и позитивно. В него ще каня гости, които са вдъхновяващи, които ни карат да летим. Ще идват по някакъв свой повод, например рожден ден, и ще готвим, ще си правим пиршества", сподели с вълнение Силвена Роу.

View post on Instagram
 

Запитана какво мисли за ситуацията с колегата ѝ Андре Токев, шармантната блондинка отвърна така: "В началото помислих, че това е някаква дреболия, но когато видях клипа, бях в шок. Андре ми е приятел и мога да ви уверя, че той осъзна какво е направил. Сигурна съм, че няма да пие повече".

Силвена Роу винаги е обичала интересните, бляскави тоалети. Доказва го всеки път, когато застане пред камерите. Освен на тоалетите, кулинарката отделя специално внимание и на аксесоарите.

„Моето звездно парти“ е шоу, създадено изцяло по неподражаемия образ на звездата на световното кулинарно изкуство - шеф Силвена Роу. Кралицата на вкусното и здравословно хранене ще организира специално звездно парти, на което заедно с любими български знаменитости, свързани помежду си по неочакван начин, ще отбелязват различни поводи. Освен да се наслаждават на хубава храна, гостите ще имат и задачата да я приготвят под зоркото око на Роу.

Всички участници ще получат привилегията да готвят заедно с примата на кулинарната сцена и с нейните съвети да създават шедьоври, докато споделят интересни истории за живота си. В уютна обстановка Силвена ще разкаже на зрителите и своите гости, любопитни истории и спомени, като няма да пропусне и интересни факти за храната. Любителите на експериментите в кухнята ще могат да научат и здравословни рецепти лично от шеф Силвена Роу, пише в сайта на телевизията.