Автор
Весела Георгиева

Скандално: Тайната дъщеря на Пеле, която той не признаваше приживе, но ѝ завеща милионите си

ДНК тестове и съдебно решение доказаха, че Пеле е баща на Сандра Реджина. И въпреки че приживе не я беше признал официално, той я е включил в завещанието си като наследник.

Футболната легенда Пеле отричаше Сандра Реджина да е негова дъщеря през целия ѝ живот, но сега стана ясно, че ѝ е оставил част от милионите си в завещанието.

Сандра, която е родена през 1964 г., почина преди 17 години, с разбито сърце, че баща ѝ отказваше да я признае. Сега обаче става ясно, че всичките му седем деца, включително и тя, са посочени в завещанието му.

Делът на Сандра от неговото имущество ще бъде наследен от двамата ѝ синове, които срещат дядо си за първи път малко преди да почине в болницата, пише "Дейли Мейл".

View post on Instagram
 

Последното желание на Пеле беше да се срещне с Октавио Фелинто Нето и Габриел Арантес до Насименто. И те го посетиха на 28 декември, ден преди да си отиде на 82-годишна възраст.

„Благодаря на Бог, че ми даде този момент, за който майка ми най-много мечтаеше. Говорих с лелите ми и те казаха, че дядо иска да ни види", каза Габриел.

„Бяхме много развълнувани, това беше възможност, която чакахме. Във всяко семейство има скандали, нашето не е по-различно, но има моменти, в които обединението и любовта са по-важни от всичко друго. Ние сме изключително щастливи.”

View post on Instagram
 

Майка им - Сандра, е родена от връзката на Пеле с чистачката му Анисио Мачадо. Легендарният футболист отказва да признае, че е бащата, но ДНК тестове и съдебно решение от 1991 г. доказат, че именно той е родител на Сандра.

Смята се, че имуществото на Пеле е около 13 милиона лири. Той има три деца - Кели, Едино и Дженифър, от първата си съпруга, близнаците Джошуа и Селесте - от втората му съпруга, и дъщеря Флавия от друга връзка.