Автор
Woman.bg

Скандалът с Роналдо се разраства: Още три жени го обвиниха в изнасилване

Скандалът около Кристиано Роналдо се разраства. Преди броени часове стана ясно, че още три жени са го обвинили в изнасилване.

Един от най-известните футболисти в света е в центъра на грандиозен скандал, след като в края на миналия месец американката Катрин Майорга хвърли истинска бомба, като заяви, че е била анално изнасилена от него.

Днес адвокатът на предполагаемата жертва разкри, че го е потърсила дама, твърдяща, че също е сексуално насилена от Роналдо. Юристът заяви, че ще поеме и нейния случай, но отказа да разкрие името ѝ.

Освен нея други две жени също са се оплакали, че са били изнасилени от Роналдо и негов приятел в лондонски хотел през 2005 година.

Припомняме ви, че Катрин Майорга твърди, че е била изнасилена от Кристиано преди девет години, на 12 юни 2009-а в родния ѝ Лас Вегас.

Тогава Роналдо е само на 24 и буквално след месеци му предстои трансфер в Реал Мадрид за рекордните за онова време 94 милиона евро.

Катрин е на 25 и твърди, че двамата с футболиста са се запознали в заведение, където тя работи. Професионалните ѝ задължения включвали да се разхожда заедно с други красавици пред бара, за да привлича интереса на намиращите се наоколо господа и да ги подтиква да влязат в заведението. А след като вече са вътре, Катрин и колежките ѝ трябвало да се погрижат за доброто настроение на гостите.

Затова и не е чудно, че онази петъчна юнска вечер Катрин е във VIP сепарето на Роналдо.
Папарашки снимки показват, че двамата са близо един до друг, разговарят, Майорга изглежда сякаш се забавлява, но Кристиано е умислен.

Партито продължава в хотелската стая на Роналдо, където по думите на младата американка тя била брутално изнасилена анално без лубрикант и презерватив от футболиста. Тя подчертава, че многократно му е казала да спре, но той не го е направил, а след края на насилствения акт "той я гледал с онзи виновен поглед, сякаш ѝ казва, че съжалявам".

Майорга твърди, че била страшно уплашена дали футболистът не я е заразил със СПИН.



Дали сексуалното зверство наистина се е случило или не, знаят само Кристиано и Катрин, но е факт, че няколко месеца по-късно двамата подписват извънсъдебно споразумение и звездата плаща 375 000 долара на младата жена, за да си мълчи.

Роналдо отрича обвиненията, но в понеделник списание "Шпигел" публикува и самия документ, на който ясно се вижда подписът на футболиста. А Кристиано така и не изпълни заканата си да заведе дело за клевета срещу германската медия, разпространила историята.

Според договора между Майорга и футболиста той не само трябвало да плати 375 хил. долара, за да е сигурен, че младата дама няма да разкаже за преживяното, но и да ѝ представи документи, доказващи, че не е болен от полово предавани болести, включително и ХИВ.

Самата Катрин разкрива, че е решила да говори днес, след толкова години, защото се е повлияла от вълната #MeToo и промяната в светогледа на околните, а също така и за да разбере дали и други жени са били насилвани от футболиста.

"Това е въпрос, който никога не ми е давал покой", искрена е тя. Но дали има други жертви на звездата не е единственото, което измъчва Катрин през годините. Тя живее в страх и ужас през цялото време, защото споменът за преживяното така и не я напуска, а ликът на Роналдо е навсякъде - списания, телевизия.

В ужас живее и семейството на младата дама, виждайки как тя се измъчва и затваря в себе си, как онази злополучна нощ изцяло е провалила живота ѝ, казва 66-годишната майка на Катрин Черил.