След срещата на Кейт с Олена Зеленска в Бъкингам британците са влюбени в съпругата на принц Уилям

19 септември 2022 | 11:35
19621
5
Инстаграм, Getty images
5

Кейт Мидълтън проведе специална аудиенция с първата дама на Украйна - Олена Зеленска, в Бъкингамския дворец в новата си роля на принцеса на Уелс.

Първата дама на Украйна дойде в Уестминстър хол в Лондон, за да отдаде почит на кралица Елизабет II, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

44-годишната Зеленска ще присъства на погребението на кралицата днес от името на Украйна.

Олена се е срещнала с Кейт Мидълтън в Бъкингам, но от кралската администрация не дадоха подробности за темите на разговор.

В миналото Кейт е била обект на шеги в кралските кръгове заради обикновения си произход. Сега липсата на синя кръв се разглежда като предимство. Благодарение на факта, че по произход не е аристократка, Кейт се доближава много по-лесно до обикновените хора.Самата тя признава, че влизането в кралското семейство е било трудно за нея. Адаптацията ѝ обаче е напълно успешна, коментират специалисти.

Независимо от сравненията с Даяна, всички наблюдатели са единодушни, че Кейт следва свой собствен път. Днес тя е възприемана като ролеви модел за кралското семейство. 

Според кралския историк и биограф пример за поведението на съпругата на Уилям е именно Камила, втората съпруга на Чарлз, която покойната Даяна е обвинявала за разпадането на брака си.

Според британците, Кейт и Уилям са модерното лице на 1000-годишната монархия. Покойната кралица излъчваше стабилност в продължение на десетилетия. Сега любовта на британците е насочена именно към Кейт. А тя показва, че я заслужава с всяка своя изява...


Коментари

5 Хората
  23 септември 2022 | 07:59 отговор
 

Пример за подражание са и двете! Запомнете го , безмозъчните!

 
4 Аз
  20 септември 2022 | 10:42 отговор
 

Изкуствена усмивка, без излъчване, много жестикулира и изтощен тяло.

 
 
Ти
20 септември 2022 | 22:18

Изтощен мозък и тъп коментар,но то мозък няма...

3 ПЕТЪР
  20 септември 2022 | 08:34 отговор
 

УКРАЙНА Е ПРИЧИНАТА САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА ДА ГЛЕДАТ АЛЧНО , АЛЧНО КЪМ ИЗТОКА ! ЛАМТЯТ ЗА БОГАТСТВА КОИТО НЕ СА ТЯХНИ !ЛАЕН ДА СИ ГЛЕДА 7 ДЕЦА !

 
2
  19 септември 2022 | 19:11 отговор
 

“Браво” и на тези,възхваляващи простите марионеткина кукловодите

 
1 Борислав
  19 септември 2022 | 12:59 отговор
 

Браво,на госпожа Зеленика.Млада,красива,образована и умна жена.Много ценя скромността в един човек.Не понясам надути кукумявки.Свобода за Украйна.

 
 
19 септември 2022 | 21:35

Бориславо, платена мършо, мри!

Добави Коментар

Най-четени