Автор
Веселина Петрова

Снимката, която издава тайната на щастливия брак на принц Уилям и Кейт

38-годишната Кейт Мидълтън и 37-годишният принц Уилям рядко демонстрират своите чувства публично. Така изисква кралският етикет. Малцина са тези, които наистина знаят какви са отношенията им, когато са насаме с децата си.

Британският фотограф Мат Портос, един от приближените на херцозите, е автор на повечето им семейни портрети. Пред него Уилям, Кейт и децата се държат естествено, затова и снимките им се получават непринудено.

View post on Instagram
 

Мат споделя, че Кейт е грижовна и много внимателна. Тя обича да прави всичко заедно със съпруга си, затова и рядко имат спорове. Благодарение на нейната женственост и грижовност в брака им царят хармония и идилия.

„Те са прекрасно семейство. Грижат се нежно един за друг, както и за благополучието на брака си”, казва Портос. И снимките, направени в Деня на майката, напълно отразяват това.

Една от тях показва истинската същност на отношенията на двойката. „Това не е просто тичане, това е единство. Затова те избраха и тази снимка според мен. Въпреки че е малко размазана. Защото е весела, каквито са те самите”, казва Мат за Daily Mail.

View post on Instagram
 

Кейт и принц Уилям се ожениха през 2011 г. и имат три деца. В момента са в самоизолация и Уилям помага на Кейт да се справи с трите деца.