Автор
Woman.bg

София Борисова облича в пера Мисис България

Дизайнерката София Борисова, която миналия месец победи в категория "Мода" на предаването "Любимците на България" по БНТ, твори върху една от двете рокли, с които Адриана Иванова ще представи страната ни на конкурса за омъжени дами "Мисис Свят" в Лас Вегас.Борисова, която е наричана Кралицата на дантелите, работи от няколко седмици по ефектната одежда."Роклята е сребристо-бяла и е от две части - ефектна корсетна горна част в силует по тялото и дълъг шлейф, обшит с естествени пера и множество кристали.

Искам роклята да разкаже за Ади, за нейното излъчване, темперамент и женственост", разкри в аванс София Борисова.До края на тази седмица роклята ще е готова и ще поеме с куриер към Лас Вегас, където на 15 януари Адриана Иванова ще се бори за титлата заедно с представителки на още около 80 държави от цял свят.Иначе на сцената брюнетката ще разходи още едно творение на български дизайнер - другата й рокля се шие от най-известния сред мъжете, Стоян Радичев.

Само няколко дни след грандиозния конкурс, нашата сънародничка ще празнува и рождения си ден. Тя се надява да представи страната си достойно на "Мисис Свят" и да има двоен повод да почерпи през януари.