Списъкът, който ще ви срещне с вашата сродна душа

20 юни 2017 | 15:00
31065
2
Снимки: picjumbo
2

От години дами от различни краища на света използват техниката със списъците, за да сбъдват различни свои желания. Самата Опра Уинфри е правила серия от предавания и материали, в които е споделяла за ефикасността на тази техника. В българското медийно пространство за подобни списъци са си признавали Венета Райкова и Наталия Кобилкина. Именно това е техниката, с която двете са срещнали настоящите си съпрузи.

Как обаче работи тя?

Първото и най-важно условие е да прекарате известно време насаме със себе си и да си изясните какво точно търсите в един мъж. Често се съсредоточаваме върху нещата, които не искаме и без да си дадем сметка привличаме именно тях. След като сте си изяснили своите собствени цели и желания, е време да повярвате, че това което искате вече е на път към вас.

Ако се затруднявате при определянето на точните качества, които търсите, ето няколко въпроса, които ще ви помогнат:

- Как искате да се чувствате сутрин, когато се будите до любимия си?
- Какъв начин на живот искате да водите? И двамата сте работохолици, домошари или по малко от двете?
- Как искате да прекарвате уикендите? В планината, гледайки филми вкъщи, посещавайки различни културни събития, с приятели или пък в парка?
- Искате ли да имате деца и бихте ли приели нечие друго дете като свое? Ако пък вече имате дете, какъв човек бихте искали да го отгледа и да се грижи за него?

Да кажете на Вселената качествата, които търсите в сродната си душа е същото както, когато търсите нещо в Гугъл по ключова дума. Колкото по-точно успеете да я форумлирате, толкова по-голям е шансът да получите точния отговор.

За да ви улесним още повече, сме ви подготвили кратък списък с качества, от който можете да си харесате своите. Внимавайте обаче – изберете само тези, които наистина почувствате, че са важни за вас, а не за обществото, приятелите или пък майка ви.

- Привързан
- Амбициозeн
- Разговорлив
- Очарователен
- Красив
- Грижовен
- Харизматичен
- Внимателен
- Креативен
- Любител на кучета (или котки, или риби?)
- Харесва ________ (тук добавете някое от хобитата си, които искате да споделите със своя любим)
- Емоционално интелигентен
- Иска семейство
- Забавен
- Независим
- Щедър (с пари, време, обич и т.н.)
- Обича да _______ (готви, играе футбол, бънджи скок или каквото и друго бихте искали)
- Възпитан е
- Секси е
- Чувствен
- Умен е
- Успешен е
- Подкрепящ е

Как да напишеш списъка си

След като сте избрали специфичните характеристики, които искате да има вашата половинка, напишете своя списък, хубаво е да го оформите по ваш вкус. Докато пишете всяка думичка, си представяйте, че вече живеете с любимия си и благодарете за неговото присъствие в живота ви. Почувствайте щастие, страст и мир.

Измислете си ритуал

Венета Райкова наскоро разкри, че всяка вечер преди да заспи е благодаряла, че вече има мъжа, когото е описала в своя списък. Наталия Кобилкина пък тичала всяка сутрин в продължение на месец, повтаряйки си качествата, които иска любимият й да притежава. Вие можете да измислите свой собствен ритуал, всяка вечер да приготвяте вечеря, да се запишете на някакъв курс или каквото почувствате, че ще подайства за вас самите.
 

Още по темата

Коментари

2 За мен Е. Единственото.!!
  27 декември 2017 | 11:35 отговор
 

 
1
  27 декември 2017 | 11:34 отговор
 

Никога без. Моето Лънчицее..!!

 

Добави Коментар

Най-четени