Жените са привлекателни по целия свят, но в отделните държави има различни еталони за женственост и сексуалност. Какви са те?

Франция: Естественост

В тази страна еталонът е естествеността – минимален грим, небрежност по главата и никакви излишества. Французите са убедени, че жената може да остана стилна и изящна във всяка една възраст.

Малайзия: Бледност и миниатюрност

Малазийците са влюбен в светлата кожа, който впрочем е характерно за азиатските народи. Миниатюрната фигура в съчетание с бледната кожа превръщат момичетата и младите жени на тази страна в истински красавици.

Австралия: Спортен вид

В Австрали обичат стегнатите и хванали тен хубавици. Нали на плажа трябва да изглеждат именно така!

Полша: Пропорционалност и дълги коси

Поляците не се впечатляват много от снажността и пищните фигури. В Полша повече се ценят стройните и пропорционални тела, а също дългите коси.

Швеция: Нордическа външност и изтънчен стил

Сексуалната шведка трябва да има бели, платинени коси, сини очи и високи скули. Жените в тази страна отделят голямо внимание как да се обличат модно, като избягват ярките и натрапващи се елементи в облеклото и грима.

Южна Корея: Светлата кожа като главен атрибут на красотата

Мъжете в Южна Корея харесват у жените бледната порцеланова кожа и големите кръгли очи. Този стандарт доведе дотам, че сега всяко 10-то момиче прибягва до услугите на пластичните хирурзи.

Иран: Изящно носле

Заради суровия дрескод иранските жени отделят най-много внимание на единствената открита част от тялото си – лицето. Главният признак на красота и сексуалност в Иран се смята неголямото дискретно носле, затова иранските жени поголовно си правят ринопластика.

САЩ: Всичко и по повече!

В Америка е трудно да се посочи определен стандарт на женска красота. Може само да се каже, че американците харесват стройните тела, високия ръст, големите гърди, плажния тен и големите очи. Яркият грим няма да е минус, ако е нанесен умело.

Дания: Момичета Барби

Още една държава, където блондинките са на почит. В Дания, както и в Швеция, за привлекателни се смятат светлокосите момичета, но датчаните харесват, когато в грима има контрастен черен цвят на очната линия.

Сърбия: Много ясни стандарти

В тази страна сексуалната привлекателност е ясно определена. Нейните характеристики са пълните устни, малко носле, големи сини очи и високи скули.

БГНЕС