Стандартите за красота по света

12 май 2016 | 12:41
34628
11
11

Жените са привлекателни по целия свят, но в отделните държави има различни еталони за женственост и сексуалност. Какви са те?

Франция: Естественост

В тази страна еталонът е естествеността – минимален грим, небрежност по главата и никакви излишества. Французите са убедени, че жената може да остана стилна и изящна във всяка една възраст.

Малайзия: Бледност и миниатюрност

Малазийците са влюбен в светлата кожа, който впрочем е характерно за азиатските народи. Миниатюрната фигура в съчетание с бледната кожа превръщат момичетата и младите жени на тази страна в истински красавици.

Австралия: Спортен вид

В Австрали обичат стегнатите и хванали тен хубавици. Нали на плажа трябва да изглеждат именно така!

 

Полша: Пропорционалност и дълги коси

Поляците не се впечатляват много от снажността и пищните фигури. В Полша повече се ценят стройните и пропорционални тела, а също дългите коси.

Швеция: Нордическа външност и изтънчен стил

Сексуалната шведка трябва да има бели, платинени коси, сини очи и високи скули. Жените в тази страна отделят голямо внимание как да се обличат модно, като избягват ярките и натрапващи се елементи в облеклото и грима.

Южна Корея: Светлата кожа като главен атрибут на красотата

Мъжете в Южна Корея харесват у жените бледната порцеланова кожа и големите кръгли очи. Този стандарт доведе дотам, че сега всяко 10-то момиче прибягва до услугите на пластичните хирурзи.

Иран: Изящно носле

Заради суровия дрескод иранските жени отделят най-много внимание на единствената открита част от тялото си – лицето. Главният признак на красота и сексуалност в Иран се смята неголямото дискретно носле, затова иранските жени поголовно си правят ринопластика.

САЩ: Всичко и по повече!

В Америка е трудно да се посочи определен стандарт на женска красота. Може само да се каже, че американците харесват стройните тела, високия ръст, големите гърди, плажния тен и големите очи. Яркият грим няма да е минус, ако е нанесен умело.

Дания: Момичета Барби

Още една държава, където блондинките са на почит. В Дания, както и в Швеция, за привлекателни се смятат светлокосите момичета, но датчаните харесват, когато в грима има контрастен черен цвят на очната линия.

Сърбия: Много ясни стандарти

В тази страна сексуалната привлекателност е ясно определена. Нейните характеристики са пълните устни, малко носле, големи сини очи и високи скули.

БГНЕС


Още по темата

Коментари

11 Ива
  07 ноември 2016 | 13:33 отговор
 

Кой е писал тази статия!? Пълна е с правописни, пунктоационни и смислови грешки!

 
10 Ная
  01 юли 2016 | 15:02 отговор
 

Какви коментари каква Америка какви 5 лева,слезте на земята!

 
9
  01 юли 2016 | 14:28 отговор
 

 
8 ЯЯ
  01 юли 2016 | 14:27 отговор
 

Какво си кривите душата Николета е едно просто вато момиче което се задържа на хоризонта благодарение на ритнитопковеца Божилов използвайки умело брака си с него.

 
7 Ich schreibe aus dem Ausland
  26 май 2016 | 23:34 отговор
 

Ich denke, brauchen : Frieden auf der Erde und gut unter den Personen

 
6 факт
  26 май 2016 | 23:31 отговор
 

Николета не е черна циганка (само косата `и е черна, а кожата `и е бяла)

 
5 до 3
  13 май 2016 | 09:31 отговор
 

АрИ вА НиколетЪ пИрфекТнЪ лелеееееееееееееееееееееееееееееее подарявам ти безплатно очила дай си данните да ти ги изпратя!

 
4
  12 май 2016 | 22:30 отговор
 

Мога да споделя лични впечатления от Америка, където както е известно, живеят много раси и националности. За бялата раса е характерен стремежът към стройно, стегнато тяло, харесвани са дълги крака и красив бюст. Тук ясно изразени са класите. При богатата класа жените разполагат с много време и финансов ресурс за грижи за тялото. Всички, без изключения посещават скъпи фитнес клубове. Телата са тренирани, мазнините изсмукани, лицата са моделирани с високи скули и оформени брадички. Кожата е перфектна- бяла, без никакви недостатъци и с минимални бръчици, явно добре обгрижвана при специалисти. Косата обичайно е със средна дължина, боядисана в руси нюанси. Гримът е много изискан и почти незабележим. При не толкова заможните жени спортват по-малък процент, предимно по-младите. Гримът е семпъл. При чернокожите жени се ценят дългите крака и фигура тип пясъчен часовник. Ако не са пълни, те са естествено по-мускулести от белите жени, изправят си косите и носят разнообразни прически. Трябва да кажа, че измежду тях съм виждала едни от най-красивите момичета- Безкрайни дълги и фини крака, високо мускулесто малко дупе, красив нежен бюст и походка на грациозна газела. Имат големи бадемови очи, плътни устни и прекрасен нежен овал на лицето, косата най-често е прибрана на малък кок. Латино расата е характерна с ниски и набити тела. Обичат живота и хубавата храна и много не се кахърят за фигурата си, която подчертават с впити дрехи. Вниманието е съсредоточено главно към лицето, гримирано в ярки тонове, обградено с едри бижута.Косата обичайно при всички възрасти е много гъста и буйна и е укротена в испански кок.Общителни, дружелюбни и шумни.

 
3 :))
  12 май 2016 | 21:08 отговор
 

Николета(изключвам поведението, простотията и стилът й) е перфектната жена, извинетИ:)))

 
2 леле мале
  12 май 2016 | 16:20 отговор
 

В България - черни циганки като Николета :)

 

Добави Коментар

Най-четени