Стига бе! Спортистите в Токио спят върху картонени легла, за да не правели секс по време на Олимпиадата?!

Пословична е японската дисциплинираност и едва ли има някой, който да не е чувал за нея. Японците буквално цепят минутата в точността си, държат изключително на лоялността, честта и отговорността. Затова и не ни учудва тяхната, изглеждаща за някои твърде преувеличена, предпазливост по отношение провеждането на Олимпийските игри тази година в Токио.

Освен че Олимпиадата (която заради пандемията от Ковид-19 от миналата година обяснимо бе отложена за 2021 г.) се провежда без публика, увеличеният брой на заразени в страната на Изгряващото слънце през последните седмици наложи въвеждането на извънредно положение там до 22 август. Голям брой японци дори се вдигнаха на протест срещу провеждането на Олимпийските игри далеч преди техния старт и продължават да изразяват недоволството си от тях.



Друга крачка, която организаторите на Олимпиадата в Токио предприеха в борбата с разпространението на коронавируса обаче, звучи далеч по-странно - тя е свързана с леглата на атлетите в олимпийското село, които са направени от... картон.

Осемнадесетте хиляди легла са така проектирани, че спортистите да могат спокойно да спят на тях, но при по-висок натиск и съпротивление да се... чупят. Идеята е, забележете, по този начин да се избегнат максимално социалните контакти и... секса между спортистите по време на Игрите. Че да не вземе да пламне някое огнище измежду атлетите междувременно, разбирате ли.

Че японците са изобретателни, доказали са го във времето и пространството. Но тази хрумка ни идва малко в повече.

Така де, нали разбирате, то на човек като му се прииска, все ще намери начин да удовлетвори желанието си. Всеки е наясно, че секс може да се прави както в легнало, така и в седнало или изправено положение. Хората са експериментирали със секса от памтивека в какви ли не пози, позиции и полупозиции. Достатъчно е да хвърлите едно око на "Кама Сутра" и ще разберете за какво иде реч.

Така че тук японците, колкото и да са го умували и мислели, не са го доизмислили. Като не става на картона, ще стане на пода, нали така?! Или пък на масата, на стола, до стената. Светът е голям и спасение дебне отвсякъде...

Ама нали е Япония, та като говорим за Япония, нека да е като за Япония, както бе възкликнал някога видният проф. Марко Семов. Хубавото на картонените изделия в случая е, че те могат да се рециклират и така материалът им да бъде използван за друга цел след Олимпийските игри, казват японците. Абе, сексът си е секс, ама и от картона поне файда да има...

Четете още: Нашата гордост! Антоанета Костадинова донесе първи медал на България от Олимпийските игри!