И звездите имат своите особености. Почти няма популярна личност, която да няма мания, като се започне от хазарта, мине се през гримовете и се стигне дори кърменето.

Гуинет Полтроу - има мания по здравословното хранене. Блондинката от години не хапва сладкиши. След като личният лекар й разказал за вредата от рафинираната захар, тя напълно я изключила от менюто си. Тя не яде и никакви животински продукти. Гуинет споделя, че по този начин се чувства добре, като задоволява с пресни и сушени плодове апетита си за сладко.

Салма Хайек - актрисата признава, че обожава да кърми. Тя дори е кърмила дете, което не е нейно. Неотдавна брюнетката довери: „Не мога да спра да кърмя. Като алкохоличка съм. Не ме интересува дали ме болят гърдите, дали съм дебела, нищо не ме интересува. Не е и до отслабването. Кърменето не помага или поне на мен не ми помогна да сваля килограми след раждането".

Меган Фокс - тя пък има мания към обувките. Предпочита тези на високи токчета. Освен това е пробвала и наркотици, а към днешна дата често пуши марихуана и смята, че тя трябва да се декриминализира.

Бен Афлек - актьорът пилее парите си за покер. Той прекарва по 4 нощи на седмица в казино, като според него това не е пристрастяване. Често пъти играе с високи залози и не един или два пъти се е случвало да губи големи суми пари.

Аврил Лавин - певицата отдавна е пристрастена към козметиката за очи, особено към спиралите. Звездата се отличава с тежък грим и по това няма как да я сбъркаш.