Ако в най-близко бъдеще ви предстои сватба, няма как да пропуснете да хвърлите едно око на новата колекция булчински рокли на любимата дизайнерка на звездите Vera Wang.

Всеки един модел от колекцията е уникален, потопен изцяло в нюансите на червено.

Нейните творения винаги будят възхищение със своята пищност и детайлна изработка. Този път тя дори надмина себе си и представи превъзходни рокли за бъдещите булки.

Сватбената колекция впечатлява с рокли, изработени от луксозни материи като фина дантела и ефирна органза. Истинска мечта за всяка една дама.

Вера Уанг залага на класически силуети и традиционен романтизъм с доза сексапил.

Роклите тип „принцеса” и „русалка“ са сред любимите на нейните клиентки, разкривайки раменете и ръцете.

Ръчно правени бродерии, кокетни сатенени пандели и декорации от камъни придават още по-забележителен вид на сватбените дизайнерски творения.

Вероятно на много от вас е минавала през главата идеята за цветен елемент в червено, който да се превърне в акцент, приковаващ вниманието върху вашата приказна рокля. Червеният цвят е един от вечните класически цветови акценти, също както тъмно червеното и бордото, също уверено налагащи се в палитрата на 2013 година.

Сватбата е вашият ден! Може да облечете всяка рокля, с която се чувствате като богиня, независимо в какъв цвят. Превърнете мечтата си в реалност!