Автор
Весела Георгиева

Съкрушените Роналдо и Джорджина се борят с болката след загубата. Футболистът пропуска мач довечера

Съкрушените Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес скърбят за загубата на новороденото си дете. Синът на двойката е починал по време на раждането. Момиченцето обаче е живо и здраво.

Двойката, която очакваше близнаци, съобщи вчера, че едното бебче е починало, въпреки усилията на лекарите.

View post on Instagram
 

Преди това Джорджина публикува видео, от което се вижда, че семейството се е било събрало около семейното барбекют часове преди да бъде съобщена тъжната новина.

View post on Instagram
 

Звездата на "Манчестър Юнайтед" изглежда спокоен. Предполага се, че събирането е било в дома на Роналдо в събота вечер, след успешния мач на отбора му. Роналдо отбеляза хеттрик при победата на своя отбор с 3-2 над "Норич Сити" същия ден.

Вероятно Джорджина е родила в болница в Манчестър. Първоначално медиите очакваха раждането да се случи в частната университетска болница" Киронсалуд Мадрид", която е близо до имението, което Роналдо все още притежава. Родригес е била видяна да посещава болницата по време на посещението си в Мадрид през януари с Роналдо, когато двамата са били отседнали в петзвездния хотел Rosewood Villa Magna след романтична вечеря заедно.

View post on Instagram
 

Довечера футболистът няма да си изправи в мача на "Манчестър Юнайтед" срещу "Ливърпул", потвърдиха от футболния клуб.

Сестрата на футболиста - Катя, сподели сърцераздирателно отворено писмо, в което казва, че "Бог ще покаже пътя все по-ясно" и че "Нашият ангел вече е в скута на нашия баща. И нашето малко момиченце е тук, силно и здраво. И ще ни показва всеки ден, че само любовта има значение.”

Тя публикува съобщението си, придружено със снимки на Джорджина и Кристиано със сина й, който се казва Динис - като покойния им баща, и дъщеря й.