Автор
Woman.bg

Съквартирантите не знаят какво празнуваме на 3 март

Силиконката Джулиана Гани заслужи отново уважението на зрители и съквартиранти. Тя, заедно с младоженеца Дани Петканов, единствени успяха да се справят с въпросите от матурата за 4 клас. Блондинката сгреши само един отговор, а Лудият репортер не допуска нито една грешка. Джулиана, например знаеше какво е подлог и написа правилно думата „отвертка”. Единственият й гаф бе като обяви слънцето за спътник на земята вместо луната. Дани пък не допуска нито една грешка, за разлика от жена си Алекс, която не можа да напише без грешка думата „булчински”. Най-зле бяха Тото и Дани Златков, а Енджи Касабие не знаеше какво празнуваме на 3 март. Ужасяваща неграмотност показа Тото, който обяви Кирил за по-големия брат на Методий с аргумента, че затова азбуката се казва кирилица.

Дани Златков пък се чудеше каква дата е 22 септември. Миглена Каканашева-Мегз се провали само на един въпрос, понеже не знаеше кое е сказуемото в изречението:”Биг Брадър вижда всичко”. Това обаче й попречи да се върне отново в играта. Големият брат й бе обещал отново да стане редовен съквартирант, ако се справи без грешка, но сказуемото отново я остави в ролята на фантом.
От 56 въпроса съквартирантите дадоха 27 грешни отговора, при позволени от Големия брат едва 7. Тяхната ужасяваща неграмотност шокира съквартирантите, които не участваха в изпитанието-по-възрастните Марги Хранова, шеф Петров, Сашка Васева.

Четете още: Жената на Дани Златков-топ красавица