Кое момиче не си мечтае да се омъжи щастливо? Спомнете си какво сте сънували напоследък - може сънищата ви да предричат скорошна сватба!

Насън виждаме много образи, ситуации и предмети, които ни поднася подсъзнанието ни. Събрахме за вас най-изпитаните символи – ако ги сънувате, можете да очаквате женитба! Не забравяйте обаче, че всички сънища са индивидуални и че тълкуването им може да е силно зависимо от текущата ситуация и от характера ви.

Делфини, зайци или лъвове


Различните животни посещават сънищата ни, за да ни кажат нещо. Ако сте сънували бели зайци, лъвове или делфини – скоро ви очаква сватба! Лъвовете символизират началото на нова връзка, делфините – щастливия брак, белите зайци (и мечките) са знак за вярност и преданост от страна на партньора ви. Всичко това ви предрича продължителна и щастлива връзка.

Входна врата

За неомъжена жена вратата е знак за големи промени в личния живот, а именно за скорошна сватба. Този символ ви подсказва, че любовта е вече на прага ви. Трябва само да я хванете и да я задържите.

Щъркел и гнездо

Сънуваното гнездо символизира началото на нова връзка. За неомъжени е знак за скорошна сватба и деца. Същото тълкуване има и сънуваният щъркел.

Шоколадови бонбони

Ако насън се наслаждавате на вкуса на шоколадови бонбони, това предрича страстна любовна връзка. Ако обаче ядете пасти, очаква ви запознанство с коварен човек, който със сигурност не е мъжът на мечтите ви. Бъдете внимателни.

Пръстени, гривни и гердани

В реалния живот скъпите украшения са признак за богатство. В сънищата обаче са намек за скорошна сватба. Сред бижутата трябва да има кръгли предмети – гердани, гривни и разбира се пръстени. Особено големи шансове за женитба ще имате, ако насън вече носите тези украшения или пробвате пръстен на ръката си.

Предложение за брак

Ако този сън не е резултат на ежедневните ви размишления и мечти, значи скоро ще се сбъдне! Особено ако в предложението участва и подарен годежен пръстен. Ако вече сте омъжени и сънувате нещо такова обаче, загледайте се в поведението на мъжа си. Възможно е да си има любовница.

Пробване на воал

Сънищата рядко показват директно това, което предричат, но този случай прави изключение! Ако неомъжено момиче сънува, че се готви за сватба – пробва булчински воал, избира рокля, харесва си прическа – значи наистина ще има сватба!

Красиви обувки

Обувките са символ на нов етап в живота – какъвто е бракът. Ако обувките са чисти, красиви и удобни, бракът ви ще бъде щастлив и продължителен. Ако обаче сънувате нови обувки, които ви стискат или ви създават неудобства, очаква ви несполучлив брак.

Сватба на приятел или приятелка


Този сън предрича скорошна среща с ваш бивш любим и възобновяване на връзката ви. Ако всичко потръгне добре, ще стигнете и до сватба. Впрочем, ако сте сънували сватба на вече женен мъж или омъжена жена, това е повод да се замислите – най-вероятно ви грози някаква опасност.

Мъжки панталон

Странно, но факт – ако насън пробвате мъжки панталон, значи в близко бъдеще ще споделите с любимия си не само дрехите си, но и съдбата си. Подобно тълкуване имат и други странни сънища – как ви е поникнала брада или как купувате килим.

Остров, заобиколен от вода


Ако насън се озовете с любимия на малък остров или заедно се опитате да преминете през бурна река, това е знак за скорошна сватба. Ако пресичате реката по мост, бракът ви ще бъде устойчив и продължителен.

Дантели и коприна

Ако насън плетете дантели или бродирате копринена възглавница, това е знак за скорошна сватба – дори ако никога не сте се занимавали с ръкоделие. Този сън ви намеква, че е време да се готвите за нещо специално, а дантелите и коприната подсказват, че събитието ще е приказно.

Ягоди или моркови

Ягодите и морковите предвещават скорошна сватба. Няма значение дали насън ги ядете или просто ги гледате.

Бухнало тесто


Ако насън месите, пробвате тесто или просто гледате тесто, това предрича брак. Защо именно тесто ли? Може би защото то е свързано с домашния уют и бита.

Раждане на дете


Не е задължително в съня си да раждате лично вие или да сте бременни. Може да ражда друга жена или вие да държите бебе на ръце. Това показва, че ви очакват сватба, семеен живот и деца.