Автор
Woman.bg

Съпругата на Алек Болдуин проговори за загубата на бебето си

Няма и три месеца, откакто 36-годишната инструкторка по йога и съпруга на актьора Алек Болдуин – Хилария, преживя втори спонтанен аборт в рамките на една година.

Именно втората загуба нанесе и тежка травма на покрусената майка. За да сподели болката си, тя дори публикува видео, на което с подути от сълзи очи съобщи тъжната вест. В клипчето Хилария добави още, че иска да говори за случилото се, за да събори табутата, които витаят около темата за проблемната бременност и спонтанните аборти.

View post on Instagram
 


Болезнени подробности около загубата на бебето си обаче Хилария сподели пред медиите едва преди ден.

"Въпреки че и преди съм преживявала спонтанен аборт, беше ми изключително трудно да приема факта, че мъничето ми, което беше в 4-ти месец от вътреутробното си развитие, е издъхнало", разказва жителката на Ню Йорк пред списание Glamour.

View post on Instagram
 


"Трябваше да се прибера вкъщи и да спя с мъртвото си бебе вътре в мен", пояснява още тя.

"Чувствах се болна и толкова опустошена. Киселините бяха нетърпими. Непрекъснато се събуждах и си мислех, че всичко това трябва да е просто един кошмар. Плаках толкова много, че очите ми се подуха до неузнаваемост. Не предполагах, че човек е способен да изплаче такова огромно количество сълзи. Това беше ужасна, задушаваща болка, която никога не бях изпитвала досега", продължава разказа си Хилария пред изданието.

"Това е твоето преживяване, твоята емоция, твоето бебе – ти си майката. Ти си този, който страда. Няма как да ти олекне, ако не изстрадаш болката си. Но винаги има начин да я преживееш и да продължиш напред. Страданието е твое, така че ти си този, който създава правилата. Дали ще ги споделиш публично, както направих аз, или ще ги запазиш за себе си, изборът е твой. Но винаги има начин."

Припомняме, че видеото, споделено от Хилария в социалната мрежа, във връзка с втория ѝ спонтанен аборт, предизвика и множество негативни реакции. Част от коментарите гласяха така: „Търсиш внимание“, „Твърде си стара“, „Не ти ли стигат четири деца“.

View post on Instagram
 


Хилария и Алек Болдуин имат още четири деца - момиченце на 6 години и три момченца на 4, на 3 и на 1 година. През октомври миналата година те с радост съобщиха, че очакват петата си рожба, за което знаеха, момче. Бебето, което, уви, нямаше късмета да се присъедини към голямото семейство.

View post on Instagram
 


Хилария е втората съпруга на Алек Болдуин. Актьорът беше женен за известната актриса Ким Бейсингър, с която имат една дъщеря. Разводът на двамата беше тежък, като години наред водиха съдебни битки за правото на Алек Болдуин да вижда детето си.

Четете още: Трагедия сполетя семейството на Алек Болдуин