Автор
Весела Георгиева

Съпругата на президента Радев с тоалет като на Мелания Тръмп при кралица Летисия

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева са на официална визита в Кралство Испания по покана на крал Фелипе VI. Това е първа визита на български държавен глава в Испания за последните 23 години.

Крал Фелипе VI и кралица Летисия посрещнаха президентското семейство на България в двореца "Сарсуела".

View post on Instagram
 

"Приемам поканата на Негово Величество крал Фелипе VI български президент да посети за първи път Кралство Испания след 1999 година като знак за амбицията и на двете страни да развиват своите отношения много по-интензивно.", написа Румен Радев в Инстаграм.

За първите официални снимки Десислава Радева е избрала елегантен тоалет в светло син цвят. Впечатление прави малката бяла брошка във формата на птиче перо. Цялата визия на съпругата на българския президент излъчва хармония и омиротворение.

View post on Instagram
 

Някои модни експерти веднага забелязаха, че тоалетът на г-жа Радева доста напомня за един друг тоалет на Първа дама - на Мелания от церемонията по инагурация на Доналд Тръмп през януари 2017 г.

View post on Instagram
 

Моделът на г-жа Тръмп бе дело на Ralph Lauren, в стила на 60-е години, и води към друга емблематична дама - Джаки Кенеди. Съпругата на Кенеди е безспорен вдъхновител, когато става въпрос за стил и излъчване.

View post on Instagram
 

Вторият тоалет на Десислава Радева, в жълто, също бе асоцииран с гардероба на Мелания Тръмп, която има няколко ключови появи в този ярък слънчев цвят.