Сузанита няма спирачки! Кучетата си лаят, керванът си върви. Колкото и да леем възмутилени словоизлияния, каквото и да коментираме и пишем по адрес на глезеното Сузи, то си знае своето. Лолитката на родния хип-хоп с примеси на поп-фолк (ако можем да наречем така стила ѝ) продължава да сваля дреха след дреха.

Този път обаче палавата малка блондинка се изтипоса чистак гола до кръста, разкривайки все още ненапъпилите си прелести пред народа.

View post on Instagram
 

Подобна изява не е чужда на нетърпеливата да порасне девойка. Неотдавна нахаканата и лишената от свян певица се пусна почти гола, само по парфюм.

Еее, добре де. Все пак щерката на Орхан Мурад е запазила някакво благоприличие. Поне към момента. И е заложила на кичури от новата си прическа, за да прикрие зърната на коригираните си детски гърди. Както и на уж невинната си усмивка с привкус на чувственост, необичайни за едно дете на нейната възраст.

View post on Instagram
 

Лайковете са във възход, несмутимо надхвърляйки 17 000?! Коментарите – също. Колкото разностранни, толкова и противоречиви. Едни недоумяват как дете на нейните години може да демонстрира подобно поведение пред обектива. Други пък възторжено я поздравяват за гениалната идея. Но не и ние!

View post on Instagram
 

Четете още: Провокацията не продава, а погубва Сузанита