Светлана Гущерова се доказа като истински любяща съпруга, като поръча огромна торта за рождения ден на любимия си Християн, който съвпадна и с втората годишнина от сватбата им. Главата на семейството навърши 32 г. и по този повод плеймейтката е решила да му организира сладка изненада с голям захарен 3D-гущер. Не можем да отречем, че хубавицата има чувство за хумор.

Тази година двамата влюбени са отбелязали двойния празник у дома.Самата Светлана се похвали в социалните мрежи с изненадващите лакомства, които е приготвила за любимия си Християн. Тя не пропусна да му се обясни в любов и да му благодари за всичко. Ето какво емоционално обръщение сподели тя в Инстаграм:

"Измина още една година от безграничната и нестихваща любов. Любов, която ме промени, която ме прави силна, която ме дари с най-прекрасните и истински моменти. На 12 юли 1988 г. съдбата е поръсила сърцето ми с вълшебен прашец и е предрекла ,че ти ще бъдеш мъжа на живота и сърцето ми. Не спирай да бъдеш най-прекрасния и добър мъж с най-голямото и добро сърце. Ще бъда до теб и ще вървим заедно по пътя без да се спираме пред нищо. Обичам те и ти благодаря за всичко."

Четете още: Жанета Осипова посинена от бой