Сюзън Сарандън влюбена на 67

08 февруари 2014 | 09:46
11626
3
3

Актрисата разкри, че има връзка с 36-годишния си бизнес партньор Джонатан Бриклин.

Сюзън Сарандън създаде пинг-понг бара "SPiN New York" преди 5 години с няколко бизнеспартньори, сред които е и Джонатан Бриклин. В скорошно интервю за списание "AARP" актрисата каза: „Джонатан и аз си сътрудничим в различни неща. Всъщност в по-голямата част от нещата...“ Запитана дали това означава, че имат романтична връзка, Сюзън отговаря: „Да, така мисля.“

 

Сюзън Сарандън и Джонатан Бриклин

Сарандън бе женена за Тим Робинс (55) , с когото се разделиха през 2009 година след повече от 20 години брак. Актрисата има 3 деца (2 от връзката й с Робинс), за които си пожелава винаги да са на място, където сами могат да си плащат наема. Тогава тя е спокойна, че си е свършила работата.

Сюзън признава, че единственото нещо, от което все още я е страх, е смъртта: "Не съм стигнала до момента, в който да си мисля: 'Това е готино'".

Сюзън Сарандън и Тим Робинс

Коментари

3 Печели Пари Онлайн
  08 февруари 2014 | 18:14 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

 
2 deni
  08 февруари 2014 | 12:10 отговор
 

Готин е, но разликата е много голяма... Може да му е майка или баба, колкото и да е запазена за възрастта си.

 
1 ...
  08 февруари 2014 | 11:12 отговор
 

"Актрисата има 3 деца (2 от връзката й с Робинс), за които актрисата си пожелава винаги да са на място, където сами могат да си плащат наема. Тогава тя е спокойна, че си е свършила работата." За да може да си харчи спокойно парите по млад любовник, който я обича заради самата нея!

 

Добави Коментар

Най-четени