Автор
Woman.bg

Тайната на Одри Хепбърн за перфектна фигура

Съществуват безброй причини да се прекланяме пред невероятната Одри Хепбърн дори и 24 години след смъртта й. Тя е от онези брилянтни актриси, които те омагьосват не само с изумителния си талант, но и с характерния си стил и незабравимото си излъчване. Десетилетия наред Одри е един от символите на женствеността и несъмнено е сред дамите, известни със съвършена фигура.

Дълго време се смяташе, че актрисата е поддържала хубавото си тяло със строги диети и че дори е страдала от хранително разстройство. Наскоро синът й Лука Доти разкри, че Одри Хепбърн никога не се е ограничавала в храненето и че всъщност често е посягала към италианската кухня, която е популярна с калоричните си изкушения.



Според дългогодишния й партньор в любовта Робърт Уолдърс актрисата е подхождала разумно към храната, но не е залагала на диетичните ястия. Двамата често си правели дълги разходки, което също се отразявало добре на метаболизма на Одри. За закуска Робърт и Одри хапвали филийки пълнозърнест хляб със сладко. Обядвали чисто месо или паста с пресни зеленчуци, които отглеждали в градината си. За вечеря Робърт споделя, че с Одри похапвали вкусна пилешка супа.

"Разбира се, тя често обичаше да консумира шоколад след вечеря, придружен от малък скоч", разкрива още Робърт Уолдърс, с когото Одри Хепбърн има връзка между 1980 г. и 1993 г.

"Мама обожаваше паста, беше пристрастена към нея и то много. Любимата й рецепта беше спагети с доматен сос, можеше да живее само с нея. Готвеше я поне веднъж в седмицата", споделя пред списание "Пийпъл" синът й Лука Доти.



Четете още: Мадона: Отказът е най-големият афродизиак