Автор
Woman.bg

Тайната на Талия за вечна младост е просто чудесна!

Помните ли певицата и актриса Талия? Днес тя е на 46 г., но ако не знаете това и видите нейна снимка ще помислите, че е поне с няколко десетилетия по-млада. Неведнъж сме ви разказвали за строгите режими, които младолики дами като нея спазват, но сме повече от убедени, че тайният елексир на Талия ще ви допадне най-много. Той е абсолютно безплатен и може да се опише само с една дума – „удоволствие“.

„Моето хоби е сексът. За мой късмет съпругът ми има същото хоби“ – споделя в свое интервю красавицата. Тя разкрива още, че има нощи, в които има множествени оргазми и именно те я поддържат младолика. Талия дори твърди, че е имала нощи, в които е достигала до 50 оргазма. Ние честно казано малко се съмняваме в това твърдение, но редица изследвания показват, че редовният секс наистина има подмладяващи свойства. Оргазмите всъщност повишават нивото на естроген в организма, а той предотвратява стареенето на кожата. Естрогенът предотвратява намаляването на производство на колаген. Колагенът е важен протеин, който поддържа кожата свежа. Любопитно, нали?

А кой е мачото, който успява да издържи на ритъма на Талия? Съпругът на певицата е 68-годишният Томи Мотола, бивш шеф на Sony Music Entertainment, който откри за голямата сцена звезди като Бионсе, Брус Спрингстийн и Шакира. Томи е известен и с бившата си съпруга – дивата Марая Кери.

Мотола и Талия сключиха брак през 2000 г. и имат две деца – Сабрина и Матео.

Бихте ли опитали терапията на Талия или пък може би вече я практикувате?