Танцуващият милионер направи шокиращо признание за дъщеря си

Танцуващият милионер, който стана татко за първи път в края на октомври, сподели шокираща истина за дъщеря си Блу. Той разкри, че момиченцето се е родило с цепнато небце и се наложила интервенция.

"Когато лекарите ми съобщиха, че Блу се е родила с цепнато небце, сърцето ми, душата ми и мислите ми бяха не само с нея, но и с всички деца, които за съжаление не са имали късмета да се родят в семейства с достатъчно финансови възможности, за да се преборят с проблема", искрен е Танцуващият милионер.

View post on Instagram
 

Той сподели още, че е бил изключително притеснен за малкото си момиченце, тъй като е трябвало да бъде подложено на операция под пълна упойка. За щастие, тя вече може да води напълно нормален живот, а таткото е горд, че Блу започва все повече да прилича на красивата си майка Шарън.

Половинката на милионера от своя страна не пропусна да го похвали и го определи като "Най-невероятния баща на света". Тя сподели още, че продължава да се възстановява от раждането, което беше направено с помощта на цезарово сечение. И въпреки трудностите, двамата не спират да се наслаждават на красивите мигове с малката Блу. Танцуващият милионер е откровен, че прави всичко възможно едновременно да работи и да прекарва максимално време с дъщеря си.

View post on Instagram
 

Четете още: Защо Кейт Мидълтън отказа на Елизабет II да посрещне Коледа с кралското семейство