Тази година няма да е същото - но не се отказвайте. Ето ТОП идеи за Джулай морнинг 2020

Сигурно вече сте научили тъжната новина, че тази година Джулай морнинг фест на Камен бряг е отменен. Ние обаче ви призоваваме да не падате духом, а да посрещнете първия изгрев на юли подобаващо, независимо дали сте на морето, или някъде другаде. Защото, щом имате желание, винаги можете да намерите и начин да се забавлявате и съвсем не ви е нужен фестивал, за да го направите качествено. Днес решихме да ви ободрим с няколко идеи как да посрещнете Джулай морнинг тази година, напук на страха, който успя да всее новият коронавирус.

На Витоша

Всъщност можете да си изберете която и да е планина. Важното е да сте добре облечени, да сте се заредили с прилично количество музика (разбира се и бира) и да намерите кътчето, което ще бъде най-удобно за вас и цялата компания. Ако сте в София, защо да не отидете на Копитото? Гледката от там ще е неописуемо красива! Можете да заложите и на изгрева от връх Камен дел на Витоша - препоръчваме ви гледката от там!

Панчаревското езеро също е отлична опция. В случай обаче, че не ви се иска да посрещнете точно това утро в София, можете да отскочите до Беглика, Доспат, язовир Пчелина или друго подобно горско местенце.



На бар

Баровете вече работят с пълна сила и ако сте в столицата, можете да се възползвате от не една или две прекрасни опции. Съвсем възможно е някои от тях да са организирали тематично парти, така че не губете време, а разучете и си направете резервация. В София има много симпатични барчета, които носят морски дух.



На усамотен плаж

Защо не се организирате с приятели още отсега да си наемете каравана и да отскочите до някой къмпинг? Каква по-добра атмосфера за Джулай морнинг? Или пък просто да отидете до морето на стоп, или както намерите за добре. Юли трябва да сложи началото на лятно приключение!



Защо не балкон парти?

Така де, това е най-лесният начин да си организирате забавно прекарване, без кой знае какви усилия. Просто създайте хубава атмосфера с морски елементи на балкона, заредете се с добро настроение, музика и поканете приятелите си на хубаво парти. Разбира се, важно е какво е изложението и дали ще видите изгрева по най-красивия начин, но самото прекарване и емоциите са още по-важни от гледката.

Ако не разполагате с балкон с топ гледка, то сигурни сме - някой ваш приятел има страхотна Джулай морнинг тераса. Обадете му се и му кажете, че тази година партито е у тях.

Която и опция да изберете, бъдете сигурни, че ще си прекарате добре, само ако сте в добра компания и добро настроение. Бъдете внимателни, пазете се и се усмихнете на юли, той ще ни донесе само положителни емоции!



Четете още: Пълна гавра с лекарите ни - снимките от нощен клуб, които взривиха интернет