Автор
Весела Георгиева

Тази ли красавица ще спечели сърцето на Ергена? Но той целуна друга?!

Виктория Капитонова е участничката в „Ергенът“, която ще спечели и шоуто, и сърцето на Виктор Стоянов, издават хора от екипа, пише Lupa. Още след излъчването на първия епизод „Ергенът“ бе нападнат от зрители, че шоуто е нагласено, а участничките имат гаджета.

View post on Instagram
 

Голяма част от потребителите смятат, че предаването е изцяло с цел участниците да наберат популярност и реално никой нормален не би търсил любовта на живота си в предаване, борейки се за напълно непознат мъж.

Виктория Капитонова нашумя с изявата си в Мастършеф. Тя нееднократно е изтъквала, че има мъж до себе си. Твърди се, че гаджето й е популярен бизнесмен от Благоевград, пише още Lupa.

View post on Instagram
 

Капитонова отказва да коментира личния си живот в последно време. "Това не е ваша работа", отговаря тя на въпросите има ли мъж до себе си. Тя е на 27 г., родена е в гр. Чебоксари, Русия, но през 2011 г. идва в България, за да учи „Бизнес администрация и маркетинг“. Работи като инфлуенсър в Instagram, Tik Tok и YouTube, където профилите й наброяват над 200 хиляди последователи.

„Аз съм млада, готина... Просто Виктор няма какво да не ми хареса“ – с тези думи се представи 29-годишната Людмила Костадинова от София.

„Май сме се виждали… в един сън. Беше много романтичен. Надявам се да го изживеем“ – каза тя на Виктор по време на първата им среща.

View post on Instagram
 

„Усмивката му е заслепяваща! Направо прониква в сърцето“, коментира Люси малко след като се разделиха... Ергенът пък призна, че: „Людмила е чаровна и сладка, но с едно лукаво дяволче в очите. Искам да я опозная по-добре… Трябва да й се реванширам“.

Към края на вечерта той я помоли за втора среща на четири очи и я отведе зад розовите храсти в градината. И последва целувка. А зрителите се възмутиха! Останалите момичета, участващи в шоуто - също.

А ние чакаме с нетърпение новия епизод.