Автор
Woman.bg

Те доказаха, че истинската любов е за цял живот

Мерил Стрийп и Дон Гъмър

38 години заедно

Те живеят в перфектна хармония вече 38 години. Ето и какво казва актрисата за техните отношения: Не знам какво щях да правя без съпруга си. Щях да съм мъртва, емоционално поне, ако не го бях срещнала. Той е най-прекрасният.

Дани Девито и Реа Пърелман

34 години заедно

Актьорът среща любовта на живота си – Реа, в театъра, където двамата играя заедно. Само две седмици след като се запознават, те заживяват заедно. Сега имат три деца, а най-голямата им дъщеря иска да стане актриса също като знаменития си баща.

Дензъл и Пулет Уошингтън

33 години заедно

Те са от двойките, които са преживели много, но това само е направило любовта им по-силна.

"За мен любовта е това как преминавате заедно през препятствията. Страстта, привличането - това е лесната част. Истинската любовна история е, когато оставате влюбени един в друг и след трудностите", споделя Пулет.

Гоуди Хоун и Кърст Ръсел

33 години заедно

Те се запознават на снимачната площадка през 1983 година и оттогава са неразделни. Така и не сключват брак, но това не значи, че любовта по между им не е истинска и безгранична.

"Не ни е нужен брак, ние не уважаваме много социалните норми. Но се уважаваме един друг... В резултат на това само 2% от съвместния ни живот е бил наистина гаден, още 2% горе-долу и останалите 96% - просто магичен", искрен е актьорът.

Том Ханкс и Рита Уилсън

28 години заедно

Двамата се запознават на кастинг за филм и въпреки че познаваме Рита като чаровна и усмихната сладурана, Том разкрива, че първоначално тя му се е сторила много дистанцирана, студена и леко странна, но това само допълнително е засилило интереса му към нея. Е, той успява да я убеди да излязат на среща и към днешна дата те са една от най-стабилните двойки в Холивуд, съхранили любовта си повече от 28 години.

Джон Траволта и Кели Престън

25 години заедно

Двамата преживяват ужасна трагедия - изгубват сина си, но това не се превръща в причина за разпадане на брака им, а напротив, те се привързват още повече един към друг, намирайки утеха, разбиране и любов в лицето на другия.

Стинг и Труди Стайлър

33 години заедно

Те са заедно повече от 30 години и са женени от 24, през които станаха горди родители и еталон за щастливо семейство в шоубизнеса. И въпреки че са от цяла вечност заедно, те все още се държат за ръка и си казват "обичам те".

Мишел Файфър и Дейвид Е. Кели

23 години заедно

Двамата се запознават, докато Мишел е в процес на осиновяване на дете, но това не уплашва Дейвид и той е твърдо решен да спечели красивата русокоска. Така и става и вече 23 години той не престава да се убеждава, че е взел правилно решение.

Хю Джакмън и Дебора Лий Фърнес

20 години заедно

Те се запознават на снимките на австралийския сериал "Корели".

"Когато се запознах с Деб, се влюбих не във външния ѝ вид, а в присъствието ѝ, в характера ѝ. Е, разбира се, стори ми се и много красива", разкрива Джакмън.

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

19 години заедно

През далечната 1995 Джейда кандидатства за ролята на гаджето на Смит в сериала "Принцът от Бел Еър", тя не я получава, но пък за сметка на това си тръгва с нещо много по-добро - любов, изглежда за цял живот.

Дейвид и Виктория Бекъм

17 години заедно

Вече 17 години те са модел на подражание за милиони по света - красиви, лудо влюбени и примерни родители на три момчета и едно момиченце.